Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Απάντηση του Γιώργου Κασαπίδη στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Κασαπίδης, με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δριβελέγκα στη Βουλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για ακόμα μία φορά η παλαιοκομματική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει δράση.
Για να καλύψουν την ανεπάρκεια και τις αστοχίες τους στο νόμο περί ΕΛΓΑ, που απορρύθμισε κυριολεκτικά τον οργανισμό, ο Υφυπουργός κ. Δριβελέγκας κατήγγειλε γενικά και αόριστα από τη Βουλή, "γραφεία βουλευτών που πήγαιναν στον ΕΛΓΑ και έβγαζαν πορίσματα και τα μοίραζαν στον κόσμο".
Καλούμε τον κ. Δριβελέγκα να αποκαλύψει και να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των βουλευτών και τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ που –όπως λέει- «έβγαζαν πορίσματα για αγρότες». Αν δεν το πράξει, θα ανήκει στην κατηγορία των κοινών συκοφαντών.
Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοιες καταγγελίες της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του ΥπΑΑΤ, μετεκλογικά και πριν την ψήφιση του ν.3877/2010 για τον ΕΛΓΑ,  έπεσαν στο κενό εκθέτοντας τους εμπνευστές τους.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι τη σειρά πήρε ο κ. Δριβελέγκας, αυτή τη φορά σε προεκλογική περίοδο. Προσπαθεί, προφανώς, να συσπειρώσει το ΠΑΣΟΚ, συκοφαντώντας, γενικά και αόριστα, τον κοινοβουλευτισμό, τον ΕΛΓΑ και τους Έλληνες αγρότες.
Αν θέλει, λοιπόν, να αποτινάξει από πάνω του τον χαρακτηρισμό του συκοφάντη, να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων αόριστα καταγγέλλει».
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012   
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.