Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των παραγωγικών δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου για την ενέργεια

Με τους εκπροσώπους των φορέων που αντιπροσωπεύουν τις παραγωγικές δραστηριότητες της περιοχής συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Μάκης Ιωσηφίδης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, κ. Βασίλης Μπούτσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου, κ. Γιώργος Γιαννιτσόπουλος και ο Πρόεδρος της Εταιρίας Οικοτουρισμού Αμυνταίου, κ. Άνθιμος Τόρτοκας.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους παραπάνω φορείς ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την πρωτοβουλία του Δήμου Αμυνταίου, σχετικά με την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για το σύνολο των ενεργειακών θεμάτων, έτσι ώστε να υπάρξει κινητοποίηση και στήριξη της προσπάθειας του Δήμου Αμυνταίου για υλοποίηση των αιτημάτων που έχουν τεθεί στη ΔΕΗ και την Πολιτεία. Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι των παραγωγικών δραστηριοτήτων της περιοχής κατέθεσαν τις ιδέες τους για τις μορφές διεκδίκησης και δήλωσαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια του Δήμου Αμυνταίου.
«Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων της περιοχής ανταποκρίθηκαν με πολύ θετικό τρόπο στο κάλεσμα για συμμετοχή στην προσπάθεια του Δήμου Αμυνταίου. Θεωρώ ότι όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως επαγγέλματος πρέπει να ενδιαφερθούν, να ενημερωθούν και να πλαισιώσουν τη μεγάλη προσπάθεια διεκδίκησης που ξεκινάμε και έχει ως στόχο την εξασφάλιση ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου αμέσως μετά τη συνάντηση.
Αμύνταιο, 16 Μαρτίου 2012
Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.