Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Ξύλινο Χωριό του Δήμου ΦλώριναςΞεκίνησε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 τη λειτουργία του το ΞΥΛΙΝΟ ΧΩΡΙΟ του Δήμου Φλώρινας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Χειμώνας 2013-2014» στην πλατεία Γ. Μόδη.

Στην έναρξη της λειτουργίας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, όπου μαθητές του τμήματος μαγειρικής της  ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Φλώρινας ετοίμασαν εδέσματα για τους παραβρισκομένους, ενώ μαθητές του τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων οργάνωσαν δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά.
Το πρωί της ίδιας μέρας ο Δήμαρχος Φλώρινας επισκέφθηκε το Φυλάκιο της Νίκης, το Τελωνείο και το Γηροκομείο Φλώρινας, καθώς και Παιδικούς Σταθμούς και σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, όπου έδωσε δώρα στους μικρούς μαθητές.
Το πρόγραμμα των επισκέψεων του κ. Δημάρχου ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 σε σχολικές μονάδες του Δήμου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 με τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και σε φορείς του Δήμου Φλώρινας.

Φλώρινα, 20-12-2013
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.