Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη για όλους από το Βουλευτή Θ. Γερμανίδη και το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας



Φίλοι και μέλη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας με επικεφαλής το βουλευτή Θανάση Γερμανίδη στηρίζοντας και φέτος την πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω- χαρίζω- γιορτάζω», παρέδωσαν στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Κ.Ρόζα ρούχα και τρόφιμα.
Ο Θανάσης Γερμανίδης στις δηλώσεις του είπε: «Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί από τον ίδιο το λαό μια πανσπερμία δράσεων και πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, σε κάθε πόλη και σε κάθε γειτονιά της χώρας, ως απάντηση στην κρίση και τις καταστροφικές της συνέπειες.
Οι δομές κοινωνικής αλληλεγγύης και κάθε πρωτοβουλία στήριξης των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων, αποτελούν νησίδες αντίστασης σε μια κοινωνία που υποφέρει από τη φτώχεια και την ανεργία, και παρόλο που δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις ελλείψεις του κοινωνικού κράτους, εντούτοις προσφέρουν σημαντικό κοινωνικό έργο.
Ως βουλευτής αλλά και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας έχοντας ως αρχή την ενίσχυση κάθε μορφής αλληλεγγύης και ενόψει του εορτασμού των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε να μετέχουμε στην πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας, υπογραμμίζοντας το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όσοι πληττόμαστε από την κρίση οφείλουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Η λαϊκή αντίσταση, η αυτοοργάνωση και η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος για να μην παραδοθούμε ως κοινωνία στον κατακερματισμό, τον κανιβαλισμό, τον εφησυχασμό, τη μοναξιά και την απόγνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.