Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Αναβολή του εορτασμού των snow days λόγω έλλειψης χιονιού



Ο Σύλλογος των πρωταθλητών της χιονοδρομίας, ( Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ), γνωρίζει καλά την συνταγή της δημιουργίας κορυφαίων αθλητών.
Παρά τις δύσκολες χιονοδρομικές συνθήκες που επικρατούν, λόγω της έλλειψης χιονιού, τηρεί το πρόγραμμα των προπονήσεων των αγωνιστικών ομάδων του, στο Χ/Κ Βόρρας-Καιμάκτσαλαν.
Με γνώμονα την άρτια εκμάθηση και προπόνηση του αλπικού σκι,  η οποία βασίζεται σε 5 ετές προγραμματισμό-πλάνο προπονήσεων στο χιόνι , οι αγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου αισίως πραγματοποίησαν την έβδομη προπόνηση στο γειτονικό Χ/Κ. Αλλά και στο ξηρό έδαφος συνεχίζονται οι προπονήσεις καθ όλη την διάρκεια του έτους. Όλο το προπονητικό πρόγραμμα οργανώνει και επιμελείται ο αρχιπροπονητής Msc Μπογδανης Βασίλειος, εφαρμόζοντας την αθλητική του εμπειρία πού ήταν λαμπρή και της μεταπτυχιακές γνώσεις του στην χιονοδρομία, με την υποστήριξη της προπονητικής ομάδας, την σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Επιτροπής Χιονοδρομίας του ΣΟΧ , αλλά και της διοίκησης του συλλόγου .
Ο ΣΟΧ συνεχίζει την 80ετή μη κερδοσκοπική, λαμπρή ιστορία του, με νέους πολλά υποσχόμενους αθλητές, και μέλη με ανιδιοτελή προσφορά. Τηρεί την υπόσχεση που έδωσε στους πολίτες της πόλης μας κατά την ίδρυση του, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο της Φλώρινας , χωρίς κανένα προσωπικό ή συλλογικό οικονομικό κέρδος, έχοντας μόνο γνώμονα την ανιδιοτελή προσφορά στους νέους και τον νομό.
 Έτσι και φέτος όπως και πέρυσι είναι διοργανωτής της παγκόσμιας μέρας χιονιού (world snow day), στο σύνολο των εκδηλώσεων, προσφέρει την δωρεάν εκμάθηση σκι από τους προπονητές του συλλόγου για όλα τα παιδιά της πόλης μας και πλήθος άλλων εκδηλώσεων που έχουν ήδη προγραμματισθεί.
Δυστυχώς, λόγω ελλείψεως χιονιού, ο εορτασμός των snow days δεν μπόρεσε να πραγματοποιηθεί την προκαθορισμένη ημερομηνία 19/1/2014, αλλά με την σύμφωνη γνώμη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας FIS, αναβάλλεται μέχρι να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες που όλοι ευχόμαστε.

Ο Πρόεδρος.
Γιαζιτζίδης  Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.