Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αγώνες του ΑΜΥΝΤΑ



Λίγες ώρες νωρίτερα από την -πρώτη- αναμέτρηση του Μικρού Τελικού ανάμεσα στον Αμύντα και τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Μίκρας, Τη δική της μάχη θα δώσει -στο ίδιο γήπεδο- η ομάδα Κορασίδων του συλλόγου που αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Α.Ο. Προσοτσάνης σε νοκ-άουτ παιχνίδι, με τον νικητή της αναμέτρησης να προκρίνεται στην ημιτελική φάση -των 8- του πανελληνίου πρωταθλήματος της εν λόγω ηλικιακής κατηγορίας.

Με τη Θωμαή Ταϊρίδου να εκτελεί χρέη προπονήτριας στη θέση της Χριστίνας Τσιομπάνου, η οποία λόγω οικογενειακού προβλήματος, αναχώρησε εσπευσμένα πριν 3 εβδομάδες για την ιδιαίτερη πατρίδα της την Ρουμανία, η ομάδα Κορασίδων του Αμύντα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος ΕΣΧΔΥΜ (Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας), καθώς την τελευταία αγωνιστική επικράτησε 26-29 του τυπικά γηπεδούχο Φιλώτα, αποτέλεσμα που έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην 3η θέση, με τον Αμύντα να υπερτερεί έναντι του Φιλώτα στα μεταξύ τους παιχνίδια και  να παίρνει αυτός το τρίτο εισιτήριο για την προημιτελική φάση, όπου βάση της προκήρυξης της ΟΧΕ, αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια της ΕΣΧΑΜΑΘ (Ένωση Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) δηλαδή τον Α.Ο Προσοτσάνης.
Ενδεικτικό του εξαιρετικού επιπέδου που βρίσκονται τα τμήματα υποδομής της Προσοτσάνης,  αποτελεί η κατάληψη της δεύτερης πανελλήνιας θέσεις, στις κατηγορίες Νεανίδων και Κορασίδων  κατά την περσινή σεζόν, γεγονός που φανερώνει το μέγεθος του αντιπάλου.
Την 15μελή αποστολή του Αμύντα Αμυνταίου απαρτίζουν οι: Κωτσοπούλου, Νταμπίζα, Σουμελίδου, Καραγκασίδου, Συγκάρη, Ζήση Τζαραλή, Μίγγου, Χατζηαθανασίου, Τότη, Μίττις, Κυρλιανή, Πειλήδου, Τρυφωνοπούλου και Παπά.
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.