Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Το Σάββατο ο ετήσιος χορός της Γ' τάξης του ενιαίου λυκείου ΑμυνταίουΣας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό της Γ' τάξης του ενιαίου λυκείου Αμυνταίου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Bella Toumpa, στον Άγιο Παντελεήμονα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 9:00μ.μ..

Τιμή πρόσκλησης με φαγητό(θα υπάρξει και νηστίσιμο μενού) : 12ευρώ 
Ορχήστρα: Νέος Ήχος 
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει και θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα! Ελάτε να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ γεμάτο κέφι, χαρά και πολύ χορό!
Ειδική προσφορά σε κρασιά Μύλος και Ε.Α.Σ. Αμυνταίου : 6 ευρώ η φιάλη! 
Επιπλέον θα υπάρχει ταξί και το κόστος του δρομολογίου Αμύνταιο-Άγιος θα είναι 6 ευρώ για 4 άτομα! (αναχώρηση μπροστά από το παλατίνο)
Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς μας που για ακόμη μια χρονιά η στήριξή τους ήταν πολύ σημαντική : Φροντιστήριο Μ.Ε. Ορίζοντες, Κοσμηματοπωλείο Σοφία Λοβάτση, Φροντιστήριο Ανέλιξη, Κοσμηματοπωλείο Φιλιππάκος καθώς και τους Ξενοδοχείο Άιθριον, Βαγγέλη Νάστο-Ιδιαίτερα μαθήματα(Φυσική,μαθηματικά,χημεία), Cafe bistro PasPali, Γυναικεία Ρούχα SenoRita, Βιβλιοπωλείο Ηνίοχος...
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα της τοπικής αγοράς του δήμου που μας προφέφεραν μεπροθυμία δώρα για την λαχειοφόρο αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.