Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο «Αριστοτέλης» ευχαριστεί τον κ. Λάζαρο ΜέλλιοΤο ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Λάζαρο Μέλλιο,συνταξιούχο δάσκαλο, λαογράφο και ποιητή για τη δωρεά πενήντα (50) ευρώ για τις ανάγκες του Συλλόγου και δύο (2) βιβλίων της προσωπικής του συλλογής με τίτλους «Λεύκωμα Λογοτεχνίας – Ποίησης» και «Ανθολόγια 77 βραβευμένων ποιητών στα φεστιβάλ ποιήσεως», προς τη Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας. 
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του κ. Λαζ. Μέλλιου την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.

Ιδιαιτέρως, η προσφερόμενη δωρεά, αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση για το Τμήμα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας στη ξεχωριστή θέση της Ελληνικής Λογοτεχνίας - Ποίησης.

Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, ο κ. Λάζαρος Μέλλιος, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία του.

Ευχαριστούμε.

Το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ

ΦΙΛΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"
FILEKPEDEFTIKOS SILLOGOS FLORINIS "O ARISTOTELIS"
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ | EST. 1941
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 2012 | ATHENS ACADEMY AWARD 2012
Πλατεία 7 Ηρώων | 7 Heroon Sq.,
Φλώρινα, Ελλάς | Florina, Hellas | GR 53100
Τ & F 23850 22754 - E aristotelisfsf@yahoo.gr
www.fsfa.gr | www.facebook.com/fsfaristotelis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.