Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Επίσκεψη Ομοσπονδιακών Προπονητών

Την Φλώρινα επισκέφτηκαν το διήμερο 2-3/3 οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί προπονητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΦΟΕπΑ) κ. Οικονόμου Νικόλαος και κ. Παπασάββογλου Σωκράτης. Στο διήμερο της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παλιούς και νέους αθλητές των ΣΑΡΙΣΩΝ, να τους προπονήσουν και να τους δώσουν οδηγίες για τη βελτίωση της τεχνικής τους. Επίσης, συζήτησαν με τους τεχνικούς του συλλόγου Ευθυμίου Θ. και Σαπουντζή Α. και τους έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για θέματα προπόνησης.
Επιπλέον, ενημερώθηκαν από μέλη της διοίκησης για την πορεία των ΣΑΡΙΣΩΝ και κατατέθηκαν προβληματισμοί για την περεταίρω ανάπτυξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην περιοχή μας. Τέλος, είχαν μία σύντομη συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας, Υπεύθυνο Αθλητισμού κ. Αριστείδου Α. στον οποίο εξέφρασαν τα ευχαριστήρια της Ομοσπονδίας προς το Δήμο Φλώρινας για την στήριξη του αθλήματος στην ακριτική Φλώρινα και τον πρόσφατο εξοπλισμό του ΔΑΚ Φλώρινας με δύο αγωνιστικά τραπέζια. Ευχήθηκαν δε τη συνέχιση της συνεργασίας στο μέλλον με διάφορες δραστηριότητες.
Οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές πριν αναχωρήσουν συνεχάρησαν τους αθλητές και τους προπονητές για την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται στη Φλώρινα και έδωσαν την υπόσχεση για μελλοντική νέα επίσκεψη.
Το Δ. Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία και τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την πολύτιμη και συνεχή βοήθεια που μας προσφέρουν και υπόσχεται την ενδυνάμωση της προσπάθειας για προαγωγή των αθλητικών ιδεωδών και την εξάπλωση της επιτραπέζιας αντισφαίρισης σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο βαθμό.
Φλώρινα, 4 Μαρτίου 2012
Δελτίο Τύπου Α.Σ.Ε.Α.  « ΣΑΡΙΣΕΣ » Φλώρινας                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.