Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ενέργειες των κατοίκων Τριβούνου και Κορυφής για τα τιμολόγια της ΔΕΥΑΦ

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κορυφής και Τριβούνου κ. Δημήτρης Νικολάου και κ. Σοφία Παπαδοπούλου μαζί με κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη Βοσκόπουλο, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθεί το θέμα του υψηλού κόστους των τιμολογίων της ΔΕΥΑΦ και οι προοπτικές μείωσης της αξίας του νερού.
Ο κ. Δήμαρχος, είπε ότι έχουν απόλυτο δίκιο οι κάτοικοι και ότι θα φροντίσει σε συνεργασία με τη ΔΕΥΑΦ να βρεθεί μια λύση για τη μείωση των τιμολογίων της, ενέργεια η οποία χρειάζεται όμως την απαραίτητη έρευνα και προεργασία.
Φλώρινα, 25-02-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Προς πάντα αναρμόδιον !! Προ ΄΄Καποδίστρια’’ Δήμο αποτελούσε μόνη της η πόλη της Φλώρινας. Θα τον ονομάζομε στην συνέχεια Δήμο Φλώρινας Με τον Καποδίστρια στον Δήμο Φλώρινας ΄΄υποχρεωτικά΄΄ μπήκαν και τα κοντινά του γύρω χωριά. Αυτόν θα τον λέμε Καποδιστριακό Δήμο.. Με τον Καλλικράτη ΄΄υποχρεωτικά΄΄ μπήκαν στον Δήμο Φλώρινας και όλα τα άλλα χωριά του Νομού έκτος των περιοχών Αμυνταίου και Πρεσπών. Αυτόν θα τον λέμε Καλλικρατικό Δήμο. Ο Δήμος Φλώρινας είχε αναθέσει την φροντίδα του νερού στην γνωστή ΔΕΥΑΦ και πορεύονταν με αυτήν. Τα κοντινά χωριά πριν τα βάλουν΄΄ υποχρεωτικά΄΄ στον Καποδιστριακό Δήμο είχαν δικό τους παροχέα νερού και βολεύονταν με αυτόν. Με την υπαγωγή όμως των χωριών αυτών στον Καποδιστριακό Δήμο υπήχθησαν και αυτά ‘’υποχρεωτικά ΄΄ στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΦ και βέβαια είδαν ….τι εστί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.