Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Με εκπροσώπους της ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ. συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας

Με εκπροσώπους της εταιρείας ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, συναντήθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κατασκευή του οδικού άξονα Φλώρινα- Νίκη ο  οποίος αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα στην περιοχή μας και για τον Φλώρινα- Πτολεμαΐδα, ώστε να προχωρήσει η μελέτη και η οδική χάραξη.
Ο κ. Δήμαρχος, δήλωσε στους εκπροσώπους της εταιρίας ότι ο Δήμος θα συνδράμει με κάθε μέσο στη διευκόλυνση υλοποίησης του έργου, ενώ ζήτησε το προσωπικό το οποίο θα εργαστεί στα συγκεκριμένα έργα να προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φλώρινας, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό.
Φλώρινα, 25-02-2012
Δελτίο Τύπου Δήμου Φλώρινας

1 σχόλιο:

  1. Προ ΄΄Καποδίστρια’’ Δήμο αποτελούσε μόνη της η πόλη της Φλώρινας.
    Θα τον ονομάζομε στην συνέχεια Δήμο Φλώρινας
    Με τον Καποδίστρια στον Δήμο Φλώρινας ΄΄υποχρεωτικά΄΄ μπήκαν και τα κοντινά του γύρω χωριά.
    Αυτόν θα τον λέμε Καποδιστριακό Δήμο..
    Με τον Καλλικράτη ΄΄υποχρεωτικά΄΄ μπήκαν στον Δήμο Φλώρινας και όλα τα άλλα χωριά του Νομού έκτος των περιοχών Αμυνταίου και Πρεσπών.
    Αυτόν θα τον λέμε Καλλικρατικό Δήμο.
    Ο Δήμος Φλώρινας είχε αναθέσει την φροντίδα του νερού στην γνωστή ΔΕΥΑΦ και πορεύονταν με αυτήν.
    Τα κοντινά χωριά πριν τα βάλουν΄΄ υποχρεωτικά΄΄ στον Καποδιστριακό Δήμο είχαν δικό τους παροχέα νερού και βολεύονταν με αυτόν. Με την υπαγωγή όμως των χωριών αυτών στον Καποδιστριακό Δήμο υπήχθησαν και αυτά ‘’υποχρεωτικά ΄΄ στις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΦ και βέβαια είδαν ….τι εστί βερύκοκο καθώς επιβαρύνθηκαν με ξένα σ αυτά βάρη !!!
    Λένε ότι αυτό δεν έπρεπε να γίνει και οφείλεται σε λάθος - λένε - του Καποδιστριακού Δήμου..!! Αλλά ; ,ό γέγονε γέγονε και το λάθος δεν διορθώνεται - λένε -- και θα το πληρώνουν , σαν το προπατορικό αμάρτημα , για πάντα τα χωριά που υποχρεωτικά μπήκαν στον Καποδιστριακό Δήμο !!
    Στον Καλλικρατικό Δήμο ,τώρα, μπήκαν ΄΄ υποχρεωτικά΄΄ τα υπόλοιπα χωριά όπως προαναφέρθηκε αλλά εδώ δεν έγινε το ίδιο λάθος .
    Έτσι τα χωριά του Καλλικρατικού Δήμου που και αυτά όπως και τα προηγούμενα έχουν δικό τους παροχέα νερού γλίτωσαν από τις… ΄΄φροντίδες ΄΄ της ΔΕΥΑΦ.
    Μετά τα παραπάνω ίσως συμφωνήσει κανείς.. στα παρακάτω…
    Κακώς μπήκαν τα χωριά του Καποδιστριακού Δήμου στην ΔΕΥΑΦ και αυτό γιατί
    είχαν τον δικό τους παροχέα και βολεύονταν χωρίς τις πρόσθετες επιβαρύνσεις του Δήμου Φλώρινας…και υπάρχει βέβαια και η … αναγνώριση ότι ήταν λάθος- όπως λένε - του Καποδιστριακού Δήμου.
    Το γιατί δεν διορθώνεται ένα λάθος είναι και παραμένει ερώτημα.
    Από την άλλη, και εφ όσον δεν ήταν λάθος, ερώτημα είναι και παραμένει, γιατί τα χωριά του Καλλικρατατικού Δήμου παραμένουν εκτός ΔΕΥΑΦ
    Είναι και αυτό ένα άλλο λάθος ; .
    Όπως κι αν έχει είναι φανερό πως δύο όμοιες ακριβώς καταστάσεις αντιμετωπίζονται με ξεχωριστό για την κάθε μία λάθος !!!.
    Πως είπατε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.