Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου- Οι μεταβολές των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μεταξύ των θεμάτων

Σας προσκαλούμε να έρθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου  20 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Δευτέρα  και ώρα  17:30  σε τακτική συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου  με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:
1.      Συζήτηση και λήψη απόφαση «Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2012-2013

2.      Μνημόνιο συνεργασίας με σκοπό τη Δημιουργία Αναπτυξιακής Σύμπραξης για την εκπόνηση σχεδίου στα όρια της περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» 2007-2013.
3.      Παραχώρηση χρήσης αντλιοστασίου του Δήμου στον ΤΟΕΒ Τ.Κ. Αναργύρων.
4.      Λήψη απόφασης για την δημιουργία κοινωνικού παντοπωλείου στον Δήμο Αμυνταίου.
5.      Ψήφιση  Κανονισμού Εσωτερικής Λειτουργίας του κοινωνικού παντοπωλείου.
6.      Τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού
7.      Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης έργου «Προσθήκη κατ΄ επέκταση-βελτίωση Γυμνασίου Αετού» προϋπολογισμού μελέτης 250.000,00€
8.      Παραλαβή και έγκριση μελέτης " Προμελέτη  περιβαλλοντικών επιπτώσεων και Μελέτη  περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου Αντικατάσταση εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης"
9.      Έγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου δημοπράτησης για την επιλογή αναδόχου του έργου με τίτλο «Διαμόρφωση χώρων υγιεινής κτιρίου Δημαρχείου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 73.000,00€.
10.  ΄Εγκριση ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για το έτος 2011.
11.  ΄Εγκριση προγραμματισμού προσλήψεων εποχιακού προσωπικού για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες των Παιδικών Σταθμών για το έτος 2012.
12.  ΄Εγκριση της με αριθμό 15/2012 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης-Αθλητισμού Δήμου Αμυνταίου.
13.  Απ΄ ευθείας ανάθεση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο  «Προμήθεια υγρών καυσίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 522.555,00€
14.  Παραγραφή οφειλών του Δήμου προς τρίτους.
15.  Εκμίσθωση δημοτικών αγροτικών εκτάσεων στο αγρόκτημα της Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου.
16.  Επιβολή τέλους αυθαίρετης καλλιέργειας για το έτος 2012.
17.  Τροποποίηση προϋπολογισμού διάθεση και ψήφιση πιστώσεων

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Λιάσης Ιωάννης
Αμύνταιου, 16-02-2012
Πρόσκληση από το Δήμο Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.