Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Έγκριση μελέτης Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου από τον Υπουργό Παιδείας



Σε συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης και ο Βουλευτής Νομού Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης με τον Υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, υπογράφτηκε από τον Υπουργό η έγκριση της μελέτης κατασκευής του κτηρίου που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο Αμυνταίου.

Η υπογραφή του Υπουργού ήταν η μόνη εκκρεμότητα για την προώθηση της διαδικασίας ένταξης του κτηρίου στέγασης του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου στο ΕΣΠΑ και ουσιαστικά με την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την ένταξη του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου.
«Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη για την οποία εργαστήκαμε μαζί με τον Βουλευτή κ. Κωνσταντινίδη. Πιστεύω ότι, μετά την έγκριση της μελέτης από τον υπουργό, αυτό το πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή θα ενταχθεί και θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Οι προδιαγραφές του νέου εκπαιδευτηρίου θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των μαθητών του Μουσικού Σχολείου του Αμυνταίου, αναβαθμίζοντας τις υποδομές της παιδείας στον τόπο μας.
Η παιδεία είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα για μας, καθώς είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι η νέα γενιά αξίζει τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης για να μπορέσει να αναπτύξει γνώσεις και δεξιότητες, που θα της επιτρέψουν να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για την περιοχή και τη χώρα» ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης μετά την υπογραφή της έγκρισης της μελέτης από τον Υπουργό.

Αμύνταιο, 7 Νοεμβρίου 2013

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.