Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Κόντρα σε λέαινες και προγνωστικά ο Αμύντας



Αναχώρησε πριν λίγες ώρες η αποστολή του Αμύντα για την πόλη της Πάτρας, όπου αύριο 9/11, στις 18:00, αναμετράται με τις Λέαινες, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που θα τονώσει ψυχολογικό την ομάδα εν όψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται με 2 εντός αναμετρήσεις, την Τετάρτη 13/11 απέναντι στον Μακεδονικό Θεσ/νίκης και το Σάββατο 16/11 με την περσινή κυπελλούχο Νέα Ιωνία, για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ομάδα χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, θα παραταχθεί πλήρης απέναντι στην Ορμή Λούξ, η οποία δεν βρίσκεται αγωνιστικά στην καλύτερη κατάσταση,καθώς μετρά 3 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (Γιαννιτσά, ΠΑΟΚ, Νέα Ιωνία) και δυο αλλαγές στην τεχνική ηγεσία. Ωστόσο οι γηπεδούχες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για τη πρώτη τους νίκη, που θα τις απομακρύνει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.
Η περιφερειακή του Αμύντα Κατερίνα Βαφειάδου δήλωσε: « Δεν μένουμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, κοιτάμε μπροστά και την επόμενη μας αντίπαλο που είναι η Ορμή.
Οι Πατρινές μπορεί να μην έχουν πάρει νίκη στο πρωτάθλημα, όμως αυτό τις καθιστά πιο επικίνδυνες για την αυριανή αναμέτρηση,καθώς θα θελήσουν να πάρουν το πρώτο ρόζ φύλλο.
Εμείς θα πρέπει να δείξουμε το πάθος και την αγωνιστική πειθαρχία, που είχαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις, προκειμένου να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από το παιχνίδι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.