Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Προκριματικοί αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος αντρών-γυναικών



Το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι προκριματικοί αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αντρών-Γυναικών της Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδας. Πήραν μέρος 140 αθλητές και 30 γυναίκες από την Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα.
Από τις δύο ομάδες της  Φλώρινας αγωνίστηκαν 9 αθλητές και τρεις αθλήτριες. Καλύτερα από όλους τα πήγε ο Σουμπάσης Γιάννης, ο οποίος σημείωσε πρώτα τρεις νίκες στη φάση των ομίλων και προκρίθηκε στους αγώνες νοκ-άουτ. Εκεί είχε μία άτυχη κλήρωση, καθώς κλήθηκε να παίξει με τον πρώην πρωταθλητή Ελλάδας Τρομπούκη. Ο Σουμπάσης έδωσε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όμως στο τέλος έχασε και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Όλοι οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων σημειώνοντας όμως σημαντικές νίκες. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο βετεράνος Καλογήρου Γιώργος (2 νίκες, 1 ήττα) και ο Ιωαννίδης Κωνστάντιος (2 νίκες, 1 ήττα). Και οι τρεις αθλήτριές μας αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων: Ευθυμίου (2 νίκες, 1 ήττα), Μπεκιάρη (2 ήττες), Σαντουρτζόγλου (2 ήττες).
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται το Σάββατο στη Βέροια και η αντρική παίζει εντός έδρας την Κυριακή με την Έδεσσα.

Φλώρινα, 4/11/2013
Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.