Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τρία μετάλλια για τις ΣΑΡΙΣΕΣ!!!



Τρία χάλκινα μετάλλια και πολλά καλά πλασαρίσματα ήταν ο απολογισμός της μεγάλης αποστολής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο 2ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Τοπική Επιτροπή Βορείου Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ο.Ε.Α. Βέροιας στη Βέροια την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013.

Στο πολύ σπουδαίο αυτό πρωτάθλημα συμμετείχαν 180 αθλητές/τριες από πολλές πόλεις της Ελλάδας οι οποίοι αγωνίστηκαν σε έξι κατηγορίες: Παμπαίδες 6-9, Παμπαίδες 10-11, Παίδες 12-14, Παγκορασίδες 6-9, Παγκορασίδες 10-11 και Κορασίδες 12-14. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 24 αθλητές/τριες και είχαν αντιπροσώπευση σε όλες τις κατηγορίες. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν είναι: Λιάσος Τ., Λυγούρας Α., Ματραντζής Ι., Λυγούρας Σ., Ευθυμίου Α., Νάνου Ει., Ζωγράφου Μ., Αραβιάδης Ο., Αντωνίου Κ., Γιώσης Β., Μιχαηλίδης Σ., Δόντσιος Μ., Παπαγεωργίου Π., Παράσχου Ζ., Ελσάμι Ι., Λιάπης Σ., Μπεκιάρης Γ., Μπεκιάρη Α., Ρούφα Ευ., Τρικιλίδου Ει., Τραϊανοπούλου Χ., Κετσετζή Μ., Φωτιάδου Χ., Γαύρου Γ. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ είχαν τη μεγαλύτερη αποστολή από όλους τους συλλόγους.
Στο τουρνουά αυτό καλύτερα τα πήγαν τα κορίτσια, τρία από τα οποία κατέλαβαν την τρίτη θέση στην κατηγορία τους και πήραν το χάλκινο μετάλλιο. Οι Κετσετζή, Φωτιάδου και Ρούφα ήταν υπέροχες, έπαιξαν σταθερά και ώριμα και έφτασαν στην επιτυχία. Από τα αγόρια σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Αραβιάδης Ορέστης στην κατηγορία των Παμπαίδων 10-11, ο οποίος με συνεχόμενες νίκες έφτασε στην οχτάδα όπου αντιμετώπισε αθλητή της Βέροιας. Εκεί αν και αγωνίστηκε με το ίδιο πάθος, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έχασε στις λεπτομέρειες (2-3) και αποκλείστηκε από την τετράδα. Η είσοδος στην οχτάδα θεωρείται μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστούμε ότι η κατηγορία του είχε 63 αθλητές. Πολύ καλή εμφάνιση και για τον Λυγούρα Ανδρέα, στην κατηγορία των Παίδων (50 συμμετοχές) ο οποίος έφτασε μέχρι τους 16, όπου σταμάτησε από τον Στεφανίδη της Έδεσσας, ένα από τα πρώτα φαβορί της διοργάνωσης. Ο Αντωνίου Κωνσταντίνος, επίσης προχώρησε στην κατηγορία του μέχρι τους 16, μία πολύ σημαντική θέση για τον ίδιο, καθώς είναι από τους νεότερους αθλητές μας. Στην πιο μικρή κατηγορία των αγοριών σπουδαία εμφάνιση έκανε ο επτάχρονος Ελσάμι Ιωσήφ, ο οποίος σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα.
Τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν επίσης πολύ καλές εμφανίσεις, έδειξαν αγωνιστικότητα, όμως δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν αρκετά. Άλλα αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων και άλλα από την πρώτη φάση των νοκ-άουτ. Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετά παιδιά έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση με τα χρώματα των ΣΑΡΙΣΩΝ.
Σε ένα ακόμα τουρνουά οι ΣΑΡΙΣΕΣ έδωσαν δυναμικό παρόν. Ο απολογισμός είναι πολύ θετικός. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά ο Σύλλογος δείχνει δυναμωμένος. Νέα παιδιά κάνουν την εμφάνισή τους και οι επιτυχίες πολλαπλασιάζονται από τουρνουά σε τουρνουά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια πρώτα στις νικήτριες και μετά σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται… Πρώτα στην Κοζάνη 6/7 Απριλίου, όπου ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει το 10ο τουρνουά και μετά στο Μέτσοβο 13/14 Απριλίου, όπου ο τοπικός Δήμος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία διοργανώνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα είναι και πάλι παρούσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.