Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ευγενική χορηγία από το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κλεινών



Ο Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN στο πλαίσιο αλληλεγγύης αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κλεινών και με την ευγενική χορηγία που προσφέρει το «ΚΤΗΜΑ ΧΡΟΝΗ» σας προσκαλεί να συμμετέχετε και να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή.
Σας δίνετε πλέον η δυνατότητα να ενταχθείτε στα τμήματα παρακολούθησης και εκμάθησης πολεμικών τεχνών (Αυτοάμυνα, Καράτε do, Κick boxing ) που ήδη λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία στην περιοχή των κλεινών. Η συμμετοχή σας κρίνετε απαραίτητη για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας που αφορά όλα τα παιδιά και όχι μόνο .
Για περισσότερες λεπτομέρειες σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 6 Απριλίου και ώρα 12:00 μμ έως  14:00 στο πρώην Σπίτι Παιδιού/ Ιατρείο Κλεινών.
Τα τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είναι : 23850-25344 και 6977079046.
Συμμετοχή σας στα τμήματα θα είναι μόνο με 50% του κόστους .Το υπόλοιπο 50% θα καλύπτεται από την εξασφαλισμένη χορηγία «ΚΤΗΜΑ – ΧΡΟΝΗ» για όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.