Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Κύριε Δακή και η Φλώρινα ανήκει στην Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΜε ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε την σεισμική δραστηριότητα στην ΠΕ Κοζάνης, δηλώνοντας εξ αρχής την συμπαράσταση προς τους συμπολίτες μας. Από τα τοπικά ΜΜΕ πληροφορηθήκαμε για ευρεία συνάντηση στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, κτίριο ΖΕΠ, με αρμόδιους φορείς -επιστήμονες –σεισμολόγους, του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, του ΟΑΣΠ και άλλων αρμόδιων φορέων, για την εξέταση του φαινομένου, πρωτοβουλία την οποία χαιρετίζομε.

Θέλουμε όμως να υπενθυμίσουμε στο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Δακή, ότι και η Φλώρινα ανήκει στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στην οποία από τον Μάιο του 2013 υπάρχει έντονη σεισμική δραστηριότητα. Δυστυχώς δεν υπήρξαν τα ίδια αντανακλαστικά – πρωτοβουλίες, παρά μόνο κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες, η δε εκπόνηση μελέτης σεισμικής δραστηριότητας (η οποία ακόμα δεν έχει ξεκινήσει), προγραμματίστηκε ύστερα από παρεμβάσεις της παράταξής μας.
Κύριε Περιφερειάρχη,
Η ΠΕ Φλώρινας έχει την μεγαλύτερη υστέρησης σε έργα και δράσεις για την οποία την κύρια ευθύνη έχει η παράταξή σας, δυστυχώς την ίδια τεθλασμένη ακολουθείτε και στα φυσικά φαινόμενα της σεισμικής δραστηριότητας.
Ευχής έργο θα ήταν να υπήρχε η δυνατότητα έστω και ένας από τους σεισμολόγους που συμμετείχαν στην εν λόγω σύσκεψη να επισκεφθεί για ενημέρωση τη Φλώρινα, διότι, κ. Περιφερειάρχη, και οι Φλωρινιώτες είναι ισότιμοι κάτοικοι αυτής της Περιφέρειας.

Φλώρινα 5-7-2013
Χρήστος Ναούμ
Περιφερειακός Σύμβουλος
ΠΕ Φλώρινας
Αρχή …ζουμε μαζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.