Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Τρένο ο Αμύντας 23-11 τα Γιάννενα



Ασταμάτητη μοιάζει η γυναικεία ομάδα του Αμύντα, που επικράτησε εύκολα του Α.Ο.Ιωαννίνων με 23-11 και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 26-26 της Καστοριάς με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, απέκτησε προβάδισμα 4βαθμών από τους διώκτες της (Καστοριά και Φιλώτα) και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τα Γιάννενα του Ιωάννη Καραμπίνα παρ ότι παρατάχτηκαν με πολλές απουσίες, μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 1-2 στο πρώτο 8λεπτο, η συνέχεια όμως ανήκε στις παίκτριες του Νίκου Γιώσκου, με όπλο τους την άμυνα , πέτυχαν σερί 8-0 στα επόμενα 12λεπτά (9-2) , βάζοντας τις βάσεις για μια εύκολη επικράτηση.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε 10-4, υπέρ του Αμύντα , με τον τεχνικό των γηπεδούχων να δίνει ,στο δεύτερο μέρος, αρκετό χρόνο συμμετοχής και στις υπόλοιπες αθλήτριες που είχε στην διάθεση του .
Ο Αμύντας και στην επανάληψη ήταν εξίσου καταιγιστικός, με τις Σκόδρα Τζ. (7), Τσιομπάνου (6) και Γεωργιάδου (3) να αναλαμβάνουν το εκτελεστικό κομμάτι, η ομάδα σημείωσε νέο σερί 8-0, εκτοξεύοντας την διαφορά σε ψηφίο νούμερο (18-4 στο 40λεπτο.)
Οι φιλοξενούμενες με κύρια πηγή των επιθετικών τους προσπαθειών την Μητκάνη (6γκ), επεδίωξαν να αντιδράσουν, αλλά ο Αμύντας έχοντας διάρκεια στην απόδοση του έφτασε στο τελικό 23-11, ικανοποιώντας τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου του ΔΑΚ.
Η πρώτη σκόρερ του Αμύντα και της αναμέτρησης και του Τζούλια Σκόδρα δήλωσε: « Νομίζω ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη συνοχή και ποιότητα, πιστοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την θέση που κατέχουμε στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ήταν πιο εύκολα απ ότι το περιμέναμε, η ομάδα παίζοντας πολύ καλά ανασταλτικά, κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας, την οποία αύξανε σταδιακά. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά, συνεπώς δεν υπάρχουν ζεριθώρια εφησυχασμού».
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η μη προσέλευση των διαιτητών Κάργατζη και Τομίδη, που είχαν οριστεί από την ΟΧΕ να διευθύνουν την εν λόγω αναμέτρηση, με αποτέλεσμα οι διαιτητές Λαζαρίδης (Αμύνταιο) και Δεληγιαννίδης (Φιλώτας) που παρευρίσκονταν στο γήπεδο, να αναλαμβάνουν τις τύχες του παιχνιδιού, κατόπιν συνεννοήσεως των δυο σωματείων.
Δεκάλεπτα: 3-2, 9-2, 10-4 (ημχ), 17-4, 19-8, 23-11.
Διαιτητές: Λαζαρίδης Λ. – Δεληγιαννίδης Β.
Αμύντας Αμυνταίου (Ν. Γιώσκος): Κόρρα (τφ), Γιαπουτζή (τφ), Μπάντη 1, Γεωργιάδου 3, Παπαβασιλείου 2, Σκόδρα Τζ. 7, Ρακοπούλου 1, Ηλιάδου, Δημητριάδου, Τσένκο 1, Τσιομπάνου 6, Πναου 1, Σκόδρα Τ. 1.
Δίλεπτες Αποβολές: 3 Πέναλτι: 4/2
Α.Ο.Ιωαννίνων (Γ. Καραμπίνας): Βλαχοπούλου, Ζαμπαλά, Παρασκευά, Μητκάνη 6, Εφαπλωματά, Μπλίζου 2, Λέκκα, Καρέλα 2, Μπεκιράκη, Ποτσικα, Κανακάκη, Κάππη.
Δίλεπτες Αποβολές: 1 Πέναλτι: 4/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.