Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Τη βασιλόπιτά του έκοψε η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου ΑΜΥΝΤΑΣ Σκοπιάς



Σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα το νεοιδρυθέν τμήμα της Ακαδημίας Καλαθοσφάιρισης του συλλόγου Αμύντας Σκοπίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη του βασιλόπιτα την Τρίτη 05 Φεβρουαρίου 2013 στο καφέ ‘’ Οδός ονείρων”.
Στόχος του τμήματος είναι να διδαχθούν τα μικρά παιδιά τις βασικές αρχές του Μπάσκετ και μέσα απο ενα οργανωμένο πλάνο και πρόγραμμα να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες με τρόπο επιστημονκό αλλα και να αναπτύξουν και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά με σεβασμό σε κανόνες άμμιλλας, συνεργασίας ομαδικής δουλείας και συνολικής προόδου.
Η μεγάλη ανταπόκριση  των παιδιών απο την πρώτη χρόνια της λειτουργίας του τμήματος έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του συλλόγου που ετοιμάζουν σημαντικές εκδηλώσεις και συνεργασίες με ακαδημίες και προγράμματα εκτος Φλώρινας.
Την επιστημονική επίβλέψη και την προπόνηση των παιδιών εχει αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δελέγκος Διονύσης με πολύχρονη ενασχόληση με τμήμτα υποδομής στην περιοχή ως υπευθύνος της εταιρικής ευθύνης της εταιρίας ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ στον τομέα του αθλητισμου απο το 1992 εως σήμερα.
Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο Σάββας Κουγιουμτζόγλου, άνθρωπος του αθλητισμου, έφορος της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ με αγάπη και οραμα για την αναπτυξη των τμημάτων υποδομης του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.