Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

3η σερί νίκη για τους άνδρες του Αμύντα Αμυνταίου



Έναρξη του Β γύρου στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ανδρών και ο Αμύντας Αμυνταίου πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, επικράτησε άνετα 36-25 του Αράχθου Κωστακίων, αποτέλεσμα τον έφερε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη έδειξαν διάθεση και πάθος από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των φιλοξενουμένων και μετουσιώνοντας όλες τις ευκαιρίες σε γκολ, έκλεισαν το ημίχρονο στο +8 19-11, με τον κόσμο να εκφράζει με το θερμό του χειροκρότημα, την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο.
Στη επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, οι παίκτες του Αμύντα με πρωτεργάτες τους Παναγιωτίδη (11γκ), Δημητρίου (8γκ), Χατζηπέτρου (5γκ) και Κάντζη (5γκ), συνέχισαν να αποδίδουν τα αναμενόμενα σε επίθεση και άμυνα , ενώ από πλευράς Αρτινών Μακρής (8γκ) και Τσέλιος (6γκ) προσπάθησαν να κρατήσουν όρθια την ομάδα τους στην αναμέτρηση.
Το τελικό 36-25, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία του Αμύντα το τελευταίο διάστημα, καθώς μετρά 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις . Όμως το ευχάριστο κλίμα, επισκίασε ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Γιώργου Θεοχαρίδη, που υπέστη ρήξη στο παράμεσο δάκτυλο του αριστερού του χεριού και χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις 25μέρες.
Από πλευράς νικητών ο Παναγιώτης Δημητρίου δήλωσε: «Η ομάδα ήξερε τι ζητούσε στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να αιφνιδιάσει τους Αρτινούς με τον γρήγορο παιχνίδι της , και να πάρει μια σημαντική διαφορά από το ημίχρονο. Στο β μέρος δεν εφησυχάσαμε και παρά τις αλλαγές προσώπων στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση, που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος .»
Δεκάλεπτα: 7-1, 12-5, 19-11 (ημχ), 26-17, 32-22, 36-25
Διαιτητές: Μπουγιάκας Γ. – Χατζηπαναγιωτίδης Α.
Αμύντας Αμυνταίου (Ζ. Μπεκερίδης): Κάντσης 5, Λιάσης (τφ), Θωμαΐδης, Δημητρίου 8, Παπαϊωάννου, Παναγιωτίδης 11, Κοσμίδης 3, Ζαφειρίδης, Χατζηπέτρου 5, Παπαχρήστου 1, Τόιτος 1, Γιαννιτσόπουλος 1, Θεοχαρίδης (τφ).
Δίλεπτες Αποβολές: 8 Πέναλτι: -
Αραχθος Κωστακίων (Δ.Τσαλαπατης ): Μάκης, Μακρής Κ. 8, Παππάς 2, Ρίζος, Τσέλιος Ν., Κίτσος 2, Κολιος, Γιολδάσης 2, Τσέλιος Γ. 6, Μακρής Δ., Ντάλας 3, Κώστας, Γεροδήμος 2.
Δίλεπτες Αποβολές: 4 Πέναλτι: 4/7
Επιμέλεια: Εύα Σπιταδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.