Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Συνάντηση του κ. Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τις συνδικαλιστικές ενώσεις, για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Σήμερα (14-02-2013) το πρωί, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο (5 Φεβρουαρίου), προσκάλεσε τις Τοπικές Συνδικαλιστικές Ενώσεις των Αστυνομικών, στους εκπροσώπους των οποίων έδωσε αντίτυπα ψηφιακού υλικού (CD),
με θέμα την «Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο – Προστασία παιδιών - Ενημέρωση γονέων» για να διανεμηθούν στα μέλη των Ενώσεων.
Το προαναφερόμενο ψηφιακό υλικό (CD) καταρτίστηκε από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έγινε η αναπαραγωγή του με την χορηγία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» και  περιλαμβάνει σχετικά βίντεο (spot), συμβουλές και άλλες χρήσιμες  πληροφορίες.    
Κύριος στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο  πλαίσιο της ενημέρωσης και προστασίας των πολιτών, είναι η πληροφόρηση - ευαισθητοποίηση και των γονιών-αστυνομικών, σχετικά με τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο και η ασφαλής πλοήγηση σ ’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.