Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας βοήθησαν στον αγώνα που κάναμε για τη διατήρηση και συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.
Σ'  αυτή την προσπάθεια, μας συμπαραστάθηκαν με επιστολές τους, ο πάντα παρών Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, οι δήμοι όλης σχεδόν της περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας με πρώτο το Δήμο Εορδαίας (και απόντα το Δήμο Κοζάνης) και σύσσωμοι οι φορείς και οι σύλλογοι της πόλης μας. 
Στο πλευρό μας καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα μας ήταν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης και η ομάδα Αλληλεγγύης Εορδαίας.
Τίποτα όμως δεν θα καταφέρναμε αν δεν είχαμε τη βοήθεια κάποιων βουλευτών. Και πρώτα-πρώτα ο κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος βουλευτής Ν. Φλώρινας!!! που αναγνωρίζοντας την προσφορά του Μποδοσάκειου, ήταν αυτός που φρόντισε να μας δοθεί άδεια να μπούμε στη Βουλή, μας έφερε σε επαφή με τον Υπουργό Υγείας και μας άνοιξε τις πόρτες του Υπουργείου. Μεγάλη και η προσπάθεια της κας Ουζουνίδου που μας συμπαραστάθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα μας, ενώ προσπάθησαν και ο κ. Κασαπίδης, η κα Μακρή και ο κ. Παπαδόπουλος.
Δεν θα πρέπει όμως να παραλείψουμε να καταγγείλουμε την στάση του κ. Κουκουλόπουλου που ακόμα δεν συνειδητοποίησε ότι εκπροσωπεί όλον τον Νομό και ότι η συνέχιση της λειτουργίας της Μονάδας είναι πάγιο αίτημα και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης. Όπως και την στάση της Περιφέρειας (με εξαίρεση τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Ηλιάδη Δημήτριο)  που έμεινε παγερά αδιάφορη, ενώ θα έπρεπε να είναι οι πρωτεργάτες στον αγώνα μας.
Θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε κάποιον φίλο του Συλλόγου για τη φιλική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Υγείας, που όμως θέλει να παραμείνει ανώνυμος.
Θα πρέπει τέλος να πληροφορήσουμε τον κόσμο της περιφέρειάς μας ότι εκτός από την υπόσχεση για οριστική λύση του προβλήματος της  Μονάδας Χημειοθεραπείας πήραμε και τη διαβεβαίωση για πρόσληψη Παθολογοανατόμου  και επαναλειτουργία του Παθολογοανατομικού τμήματος.
Για το Δ.Σ.
           Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας
  Καραπίντσιος Βασίλειος                                                      Αράπης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.