Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση της ΕΑΣ Αμυνταίου για τους ροδακινοπαραγωγούς

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου ενημερώνει τους παραγωγούς  βιομηχανικού ροδάκινου που παρέδωσαν την παραγωγή τους, στην Ο.Π οπωροκηπευτικών τις χρονιές 2010 -2011 ότι η δικαστική διαδικασία με το εργοστάσιο « ΦΡΟΖΙΤΑ »
δεν έχει ολοκληρωθεί, και  παρόλο ότι το επιχειρησιακό πρόγραμμα  του 2011 δεν έχει πληρωθεί στην Ομάδα Παραγωγών, η  Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου καταβάλλει προσπάθεια ώστε να πληρωθούν τα υπόλοιπα στους παραγωγούς .
Στην προσπάθεια αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει στους παραγωγούς αυτούς αγροτικά εφόδια  αξίας ίσης με το 40% των χρημάτων που έχουν να  λαμβάνουν. Επίσης μπορούν να προμηθευτούν κρασιά από το Οινοποιείο της Συνεταιριστικής Οργάνωσης αξίας ίσης με το 20% των χρημάτων που έχουν να λαμβάνουν .
Οι παραγωγοί μπορούν να  προσέλθουν από τις 18/02/2013 έως τις 22/02/2013 , στα αντίστοιχα τμήματα :
- Αγροτικά εφόδια από το ΚΕΠΥ Αμυνταίου
υπεύθυνος Τάντσης Δημήτριος .
-   Κρασιά από το Οινοποιείο της ΕΑΣ Αμυνταίου
Υπεύθυνη Κρητικού Ειρήνη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώνει ότι το ποσό που οφείλει η εταιρεία « ΦΡΟΖΙΤΑ » στην Ομάδα Παραγωγών της ΕΑΣ Αμυνταίου είναι 230.000,00€ και το ποσό του επιχειρησιακού προγράμματος είναι 102.000,00€. Χρήματα τα οποία δεν έχουν έρθει ακόμα στο ταμείο της ΕΑΣ και για την είσπραξη τους  καταβάλλετε κάθε δυνατή και νόμιμη  προσπάθεια.
Το συνολικό ποσό δε που έχουν να λαμβάνουν 64 ροδακινοπαραγωγοί είναι  122.000,00€.

Με εκτίμηση ,
Για την ΕΑΣ Αμυνταίου
Γιαννιτσόπουλος Γεώργιος
Πρόεδρος ΕΑΣ Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.