Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ στην πρώτη θέση



Το Σαββατοκύριακο 22-23/2/2014 ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα αντρών και γυναικών Β΄ Εθνικής Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ για πρώτη φορά στην ιστορία τους τερμάτισαν πρώτες και στα δύο. Οι γυναίκες έδωσαν το Σάββατο το τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας με το Αρμενοχώρι και νίκησαν εύκολα με σκορ 4-0. Στο παιχνίδι αυτό χρησιμοποιήθηκαν μόνο τα μικρά κορίτσια, τα οποία απέδωσαν πολύ καλό πινγκ-πονγκ. Σύνθεση: Ρούφα (1), Μπεκιάρη (1), Βιτούλα (1), Γαύρου/Βιτούλα (1).

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1.      ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας  16
2.      Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων      14
3.      Σ.Ε.Α. Κοζάνης          12
4.      Ο.Ε.Α. Βέροιας           10
5.      Π.Σ. Αρμενοχωρίου     8

Στους άντρες ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με τον αγώνα Καστοριά- Αρμενοχώρι. Όπως αναμενόταν τη νίκη πήρε εύκολα η Καστορά με σκορ 4-0. Έτσι η τελική βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΩΝ (Α΄ ΟΜΙΛΟΣ)

1.                  ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας                     11
2.                ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Μαν. Καστοριάς   10
3.                Ο.Ε.Α. Έδεσσας                              9
4.                  Π.Σ. Αρμενοχωρίου                       6

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό μπορούμε να πούμε ότι η χρονιά αυτή ήταν η πιο πετυχημένη σε συλλογικό επίπεδο για την ομάδα της Φλώρινας. Οι δύο πρωτιές αντανακλούν τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ τα τελευταία χρόνια για την ανάδειξη του πινγκ-πονγκ της Φλώρινας. Η πολύ καλή προετοιμασία και η θέληση των παιδιών είναι οι δύο βασικοί λόγοι της επιτυχίας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ομάδας, προπονητές και αθλητές. Ευχή όλων είναι στο μέλλον να πανηγυρήσουμε και άλλες επιτυχίες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Όσο αφορά τη γυναικεία ομάδα θα δώσει στις αρχές Απριλίου στη Θεσσαλονίκη αγώνες μπαράζ με την Πρωταθλήτρια Θράκης και την Πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας. Μία από τις τρεις θα προκριθεί για τα τελικά μπαράζ ανόδου στην Α2 που θα γίνουν στην Αθήνα.
Η αντρική ομάδα θα αντιμετωπίσει την πρώτη ομάδα του 2ου Ομίλου Α.Σ.Ε.Α. Βέροια σε έναν αγώνα μπαράζ που θα γίνει τέλη Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη. Η νικήτρια ομάδα θα συνεχίσει τη σειρά των μπαράζ που οδηγούν στην Α2.

Προς το παρόν η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με ατομικά πρωταθλήματα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17 αθλητές/τριες των ΣΑΡΙΣΩΝ θα αγωνιστούν στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σίνδου. Θα ακολουθήσει αργότερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων.

Φλώρινα, 23 Φεβρουαρίου 2014

Α.Σ.Ε.Α.  « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.