Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Τριαντάφυλλα του ανέμου



ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
Ζάκυνθος 1710. Η Έλντα είναι κρυφά ερωτευμένη με τον άντρα της αδερφής της.
Μη υπομένοντας άλλο αυτό το μυστικό που της βαραίνει τη ψυχή αποφασίζει να γίνει καλόγρια, ο πάμπλουτος όμως θείος της, ο κόντες Ντάντος που έχει αναλάβει μετά τον απρόσμενο θάνατο των γονιών της τη φροντίδα της, την υποχρεώνει να παντρευτεί τον Ρομπέρτο, γιο του κόντε Κατελλάνου, έναν άγνωστο της νέο προκειμένου να επισφραγιστεί μια συμφωνία. Η κοπέλα θεωρεί το νέο εχθρό της οικογένειας και σίγουρα προικοθήρα. Ωστόσο ο Ρομπέρτο  είναι απίστευτα ευγενικός, γοητευτικός, μυστηριώδης... Η κοπέλα τον ερωτεύεται παράφορα. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια..
Στην Αθήνα του 2008 η Μάιρα, είναι μια κοπέλα ρομαντική, ονειροπόλα. Εργάζεται σαν γραφίστρια στον εκδοτικό οίκο του πατέρα της και πιστεύει πως ένας συνάδελφος της, ο Πέτρος, είναι ο άντρας της ζωής της. Είναι όμως έτσι; Ο απρόσμενος χωρισμός τους και η γνωριμία της με ένα γοητευτικό νέο τον Αλέξανδρο θα ανατρέψει τα πάντα. Ένα φιλί… και η κοπέλα θα αρχίσει να βιώνει εικόνες και συναισθήματα ενός άλλου κόσμου…
Προσπαθώντας να ξεφύγει θα βρεθεί στη Ζάκυνθο στο σπίτι μιας αγαπημένης της θείας. Μέχρι που η θάλασσα θα ξεβράσει έναν άντρα... Και όλα στη ζωή της θα ανατραπούν.


ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ,
ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ


Έπαινοι:
"Ένα ατέλειωτο ταξίδι απ' την πρώτη λέξη ως την τελευταία τελεία. Ένα ακόμη βιβλίο που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα και την καρδιά να πάλλεται απ' το συναίσθημα. Η Μαρία Προδρόμου βουτά με μαεστρία την πένα της σε περασμένες εποχές γεμίζοντας τον αναγνώστη με χρώματα κι αρώματα που κουβαλά μέσα του για μέρες μετά την ανάγνωση και της τελευταίας σελίδας. Ο λόγος ζωντανός, η αφήγηση λυρική, τα διλήμματα και οι ανατροπές αριστοτεχνικά δεμένες με τη ροη της ιστορίας. Ο μοναδικός τρόπος που η συγγραφέας έδωσε πνοή στους ήρωες κι οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες τους παραμένουν με ανεξίτηλο μελάνι χαραγμένοι στην ψυχή. Θερμά συγχαρητήρια! Ας πλεύσει στις λογοτεχνικές θάλασσες με την επιτυχία που του αξίζει..."

Ευαγγελία Ευσταθίου (Συγγραφέας)

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
Η Μαρία Προδρόμου γεννήθηκε στην Κύπρο. Σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1994 ασχολείται ενεργά με το επάγγελμα, αρθρογραφώντας σε περιοδικά και εφημερίδες. Τις πρώτες της συγγραφικές απόπειρες τις έκανε όταν ήταν 9 χρόνων γράφοντας παραμύθια. Στην ηλικία των 14 ετών ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα που έγραψε σε ένα χοντρό τετράδιο και που παραμένει ανέκδοτο στη βιβλιοθήκη της ως σήμερα. Εκτός από τα βιβλία ασχολείται και με τη συγγραφή σεναρίων. Της αρέσει να διαβάζει, να γράφει, να ζωγραφίζει και να ταξιδεύει. Έχει γράψει βιβλία που κυκλοφορούν σε Κύπρο και Ελλάδα. 


Πληροφορίες:

Τιμή: 16.00 €
ISBN: 978-618-5021-16-0
Διαστάσεις: 14,5Χ21
Αριθμός Σελίδων: 472

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.