Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας



Στους σημερινούς καιρούς της κρίσης ο πολιτισμός παίζει, ευτυχώς, ρόλο στη διαμόρφωση της νεολαίας μας, μεταλαμπαδεύοντας αξίες και πλάθοντας χαρακτήρες γεμάτους ήθος.

Αναλογιζόμενοι τα παραπάνω, όλοι εμείς στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν αξίες και ιδανικά.
Η συγκυρία δε του εορτασμού της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τους Βαλκανικούς Πολέμους και την απελευθέρωση της Φλώρινας από τον Τουρκικό ζυγό, είναι ιδανική ευκαιρία να αναδείξουμε όλα αυτά που μας κρατούν ενωμένους.
Έτσι, με μεγάλη μας χαρά, εντάξαμε στις δράσεις για τον εορτασμό, τον ψηφιακό δίσκο με παραδοσιακά αγαπημένα τραγούδια της χορωδίας του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας, με τον τίτλο «Στη Φλώρινα, ευτυχώς».
Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στους μαθητές και στις μαθήτριες, αλλά και στους καθηγητές τους για το ζήλο και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν, αλλά και για το άρτιο αποτέλεσμα του μόχθου τους, το οποίο μας παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση.
Η διάσωση της πλούσιας και μακραίωνης παράδοσης μας πρέπει να αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς μας στόχους. Αποτελεί παράλληλα ελπίδα και οδηγό για ένα καλύτερο αύριο. Η νεολαία μας δείχνει το δρόμο. Ας τον ακολουθήσουμε.
Φλώρινα, 20 Μαΐου 2013

Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.