Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Κατακλυσμός μεταλλίων και βραβείων

Η εβδομάδα, που πέρασε μπορεί εύκολα, να χαρακτηρισθεί εύκολα από εμάς στον Ο.ΞΙ.Φ. με τις παρακάτω φράσεις: βραβεύσεις, νίκες, μετάλλια, αναγνώριση, θαυμασμός, σεβασμός….

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στην Τελετή βράβευσης των Αθλητών και Αθλητριών από τον Δήμο Φλώρινας. Συνολικά 57 Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες μας βραβεύθηκαν για τις Πανελλήνιες Νίκες τους μέσα στο 2013, αριθμός που προκάλεσε των θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων.

Και ο Θρίαμβος συνεχίσθηκε το σαββατοκύριακο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο Περιφερειακό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως -13 στο ΟΑΚΑ τα κορίτσια του Στάθη Γεροσίδερη κατέπληξαν: Χρυσό η Απιδοπούλου, αργυρό η Γεροσίδερη και στην Θεσσαλονίκη στο Κύπελλο Αρχάγγελος: Χρυσό ο Μοσχόπουλος – Χρυσό η Γεροσίδερη και αργυρό η Νικολαϊδου, αργυρό η Καφάση και ο Ηλιάδης Ι.

Στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών Χάλκινος ο Διαφωνίδης Α., στις Παγκορασίδες αργυρό η Χατζάρα και Χάλκινο η Ντώνου και, τέλος, το απόλυτο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας: Χρυσό ο Γκέλιας και ασημένιο ο Κολέντσης.

Στα high lights των Αγώνων η εκφώνηση του Όρκου του Αθλητή από την Ολυμπιονίκη Ι. Χρήστου.

Πυκνώνουν οι συμμετοχές στο Kids Cup Vol.1 και TFC Cup (23 και 24 Νοε. Στην Θεσσαλονίκη). Ήδη ομάδες από την Ρουμανία, Βουλγαρία και Σκόπια δήλωσαν συμμετοχή να παίξουν στο ολοκαίνουργιο TFC αλλά και πολλές ομάδες από την Ελλάδα.

 

Φλώρινα: 10-11-2013


 

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.