Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Πρωταθλητής Δυτ. Μακεδονίας στα μίνι αγόρια ο Αμύντας



Ο Αμύντας Αμυνταίου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε μέσα στην Καστοριά του ΑΟΑ Καστοριάς με 12-20, τερματίζοντας αήττητος (8/8) στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Δυτικής Μακεδονίας.
Το συγκρότημα του Λευτέρη Ελευθεριάδη, είχε πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και κατάφερε από το πρώτο κι όλας ημίχρονο να πάρει μια διαφορά ασφαλείας 7 τερμάτων 2-9, απλοποιώντας την υπόθεση νίκη στο δεύτερο μέρος.
Στην επανάληψη, ο Αμύντας απελευθερωμένος από το άγχος του αποτελέσματος, έδωσε ταχύτητα στο παιχνίδι του, ανεβάζοντας το δείκτη της διαφοράς σε διψήφια μεγέθη 3-16 (+13 γκολ) στο 30λεπτο.
Στο τελευταίο 10λεπτο, ο τεχνικός των φιλοξενουμένων έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους αθλητές που είχε στη διάθεση του, γεγονός που επέτρεψε στην Καστοριά να ψαλιδίσει τη διαφορά, χωρίς αυτό να αλλάξει τα τον τελικό νικητή (12-20).
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αμύντα Αμυνταίου δεν σταματούν εδώ, καθώς η ομάδα θα συμμετάσχει -ως πρωταθλήτρια Δυτικής Μακεδονίας- στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος (δεν έχει ακόμα γνωστοποιηθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του), όπως έπραξε και πέρυσι στο Βόλο, με σκοπό οι παίκτες να λαμβάνουν τις απαραίτητες εμπειρίες και παραστάσεις για την αθλητική τους πρόοδο και εξέλιξη.
Διακύμανση Σκορ: 2-9 (ημχ) 12-20
ΑΟΑ Καστοριάς (Ν. Σαλαγιάννης): Κράτσιος, Ριζόπουλος, Καρανικολόπουλος 1, Παρίτος, Βελέτζας, Βασιλειάδης, Τσιφλικιώτης, Μέλιος, Μάρκου, Βαενας Π. 2, Βλάχος, Βαενας Χ. Τσιφτσής, Ελαιόπουλος 5.
Αμύντας Αμυνταίου (Λ. Ελευθεριάδης): Γκιόζης 3, Ελευθεριάδης Γ. , Κοτσλής 1, Ελευθεριάδης Χ. 3, Παπαζαφειρίου 5, Ηλιάδης Π., Νάτσο 7, Δισλίας 1, Ηλιάδης Κ., Λιάτσης, Παπάς.
Δίλεπτες Αποβολές: - , Πέναλτι: 2/2 – 2/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.