Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλώρινας



Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους το περασμένο Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 στην εκδήλωση μας, βοηθώντας να συνθέσουμε μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό.
Το γεγονός ότι σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκύρια ο κόσμος αγκαλιάζει τις προσπάθειες μας, μας δίνει δύναμη και κουράγιο για το επόμενο βήμα, υπενθυμίζοντας μας πως όσο παραμένουμε πιστοί σε αυτό που υπηρετούμε, την παράδοση μας και την γενέτειρα μας θα είναι και αυτός δίπλα μας.
Μοναδική μας αποστολή είναι η διάσωση & και διάδοση της πολιτιστικής μας κουλτούρας και η προβολή της ιδιαίτερης μας πατρίδας με όλα της τα χαρακτηριστικά παραμένοντας έκτος άλλων δραστηριοτήτων που δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς μας. Εισπραττοντας την αγάπη των συμπολιτών μας μέσα από τις δράσεις μας και την στάση μας, βλέποντας τα παιδιά των χορευτικών μας τμημάτων και ζώντας τα καθημερινά πιστεύουμε πως μένουμε πιστοί στον σκοπό μας.
Επίσης νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς που προσέφεραν τα δώρα και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις AUTO SOUMPASIS ως μέγα χορηγού της εκδήλωσης & τα φροντιστήρια μέσης εκπ/σης ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ και ΜΕΤΑΔΟΣΗ που μας τίμησαν προσφέροντας δώρα αξίας 1000€ έως 3500€ και τον φούρνο του κ. ΜΟΥΣΜΟΥΛΑ ΠΑΝΤΕΛΗ για την προσφορά της βασιλόπιτας. Τους τοπικούς φορείς και συλλόγους που μας τιμούν με την δική τους παρουσία, την καταπληκτική ορχήστρα του Κώστα Σμόλια και τους Γιάννη Φακό & Φώτη Τράσια για την βραδιά που μας χάρισαν, τους χορηγούς προβολής & επικοινωνίας ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΗΧΩ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, WEST TV και όλα τα ηλεκτρονικά & έντυπα μέσα που είναι πάντα κοντά μας.
Τελειώνοντας θέλουμε να συγχαρούμε τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων ηλικίας 4 έως 13 χρόνων και τους χοροδιδασκάλους τους κα. Κολώνη Ήρα & κ. Κωνσταντίνου Ιωάννη για την άρτια παρουσίαση τους και να ευχαριστήσουμε τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στο ρόλο που έχουμε αναλάβει, αυτόν της επαφής των παιδιών με την παράδοση.


Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος                                                                           
Καλδάνης Κων/νος               

η Γεν.Γραμματέας                                                          
Γάκη Ευγενία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.