Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση του Βουλευτή Θ. Γερμανίδη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Φλώρινας



Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Β’ Αντιπρόεδρο του Εμπορο - Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας είχε σήμερα  ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Θανάσης Γερμανίδης.
Στο πλαίσιο της συζήτησης οι εκπρόσωποι του Ε.Β.Ε. ενημέρωσαν το Βουλευτή για μια σειρά ζητημάτων και προβλημάτων που ταλανίζουν τον επιχειρηματικό κλάδο της περιοχής.
Ο Βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης, αφού άκουσε με προσοχή τα προβλήματα, υπογράμμισε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στηρίζει τον Επιμελητηριακό Θεσμό τονίζοντας συγχρόνως ότι θεωρεί δίκαια τα αιτήματα που διατυπώνονται.
Επίσης, επισήμανε ότι το αδιέξοδο στο οποίο έχουν βρεθεί οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες αλλά και η βαθιά και παρατεινόμενη ύφεση στην τοπική οικονομία είναι το  αποτέλεσμα των μνημονιακών κυβερνητικών επιλογών, που έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους επαγγελματοβιοτέχνες στη Φλώρινα και σε όλη τη χώρα.
Αυτή, λοιπόν, η πολιτική μπορεί να ανατραπεί και να αλλάξει προς όφελος του λαού και της κοινωνίας, όταν οι δυνάμεις της προόδου και της προκοπής, συνυπάρξουν και ενωθούν για τον κοινό σκοπό, για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση, με ασπίδα προστασίας των κοινωνικά αδύναμων, με στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με ανάπτυξη της δημόσιας επιχειρηματικότητας και του υγειούς επιχειρείν.
Τέλος, τους γνωστοποίησε ότι τάσσεται στο πλευρό των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της Φλώρινας και δεσμεύτηκε προσωπικά πως, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του αρμοδιοτήτων, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων προβλημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.