Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Τη βασιλόπιτα τους έκοψαν οι εργαζόμενοι στη ΔΗ.Κ.Ε.Α.



Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α., όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας ώστε σε κλίμα γιορτινό, διοικητικό προσωπικό, εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.
Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης έκανε την εξής δήλωση:
« Θα ήθελα να ευχηθώ στους συνεργάτες μου στην Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου, δηλαδή στο διοικητικό προσωπικό, τις εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης Χρόνια Πολλά και το 2014 να είναι μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, ιδιαίτερα για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές του και έπειτα από συνεχείς παρεμβάσεις το εν λόγο πρόγραμμα πήρε παράταση μέχρι και τον Σεπτέμβριου του 2014. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι μέσα στην νέα χρονιά πρωτίστως με τον αγώνα των εργαζομένων στο σύνολό τους, της διοίκησης της επιχείρησης αλλά και της Δημοτικής αρχής, η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θα συνεχίσει τη λειτουργία της και θα εξακολουθεί να παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμυνταίου.
Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει εργασιακή ειρήνη και ασφάλεια σε όλους τους εργαζόμενους έτσι ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη».

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Γεώργιος Ψαλλίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.