Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Σχετικά με την επιστολή των 6 Δημάρχων, για την φύλαξη της Ελληνο-αλβανικής μεθορίου



Πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι 6 Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, Δήμων οι οποίοι συνορεύουν με την Αλβανία, έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, σε αρμόδιους υπουργούς (ανάμεσα τους και ο Υπ. ΠΡΟ.ΠΟ. Δένδιας υποθέτουμε), στους βουλευτές και περιφερειάρχες των νομών κλπ. σχετικά με το θέμα της φύλαξης των συνόρων μας και τα προβλήματα που υπάρχουν με τις συνεχείς παρανομίες Αλβανών και άλλων λαθρομεταναστών οι οποίοι μπαινοβγαίνουν ανενόχλητοι από τα σύνορα.

Πιο συγκεκριμένα οι Δήμαρχοι Καστοριάς, Νεστορίου, Άργους Ορεστικού, Πρεσπών, Πωγωνίου και Φιλιατών αναφέρουν:
“η φύλαξη των συνόρων είναι ελλιπέστατη, με αποτέλεσμα κάθε λογής κακοποιοί να εισέρχονται σχεδόν ανενόχλητοι, λεηλατώντας τις περιουσίες των πολιτών που με πολλούς κόπους απέκτησαν. Οι κάτοικοι πια είναι ανήμποροι να υπερασπιστούν τα στοιχειώδη αυτά ζητήματα και με κίνδυνο της ζωής τους περιμένουν το επόμενο κάθε φορά χτύπημα”.
Παραπάνω στην επιστολή τους ζητάνε:
Τα κοινά αιτήματα των έξι δημάρχων είναι:
-Να επιστρέψουν όλοι οι συνοριοφύλακες, όπως προέβλεπε το αρχικό οργανοδιάγραμμα των συνοριακών κέντρων.
- Να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα, με προσωπικό, εξοπλισμό και μέσα.
- Να επαναλειτουργήσουν τα στρατιωτικά φυλάκια στην περιοχή.
- Να τοποθετηθούν ηλεκτρονικά μέσα, όπως θερμικές κάμερες και ραντάρ σε καίρια σημεία των συνόρων, όπου θα ελέγχεται η ροή των λαθρομεταναστών.
- Να ενταχθεί η ελληνοαλβανική μεθόριος στη δύναμη Frontex, όπως τα ανατολικά σύνορα της χώρας μας.
Καταρχάς πρέπει να τους προειδοποιήσουμε ότι κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» (διότι είναι περισσότεροι από τρείς) και πιθανότατα να διωχθούν για «απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος» από το Ελληνόφωνο καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που πρόσκεινται στους σχηματισμούς των παραπάνω Δημάρχων κινδυνεύουν να συλληφθούν για «συλλογική ευθύνη» κι ας μην έχουν κάνει οτιδήποτε. Υπάρχει το παράδειγμα της κ.κ. ανακρίτριας Κλάπα (της οποίας ο σύζυγος είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ) η οποία απάντησε στον Βουλευτή Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής κο. Π. Ηλιόπουλο «αρκεί που είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι», όταν αυτός τη ρώτησε αν έχει να τον ρωτήσει κάτι ουσιώδες για την υπόθεση του. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προφυλακίστηκε παράνομα με συνοπτικές διαδικασίες.
Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε τους παραπάνω Δημάρχους ότι αυτά τα αιτήματα είναι επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μας. Πως τολμάτε κύριοι Δήμαρχοι να ζητάτε να φυλάσσονται τα σύνορα της Ελλάδας, όταν ο ίδιος ο Ανθύπατος Μουΐζνιεκς (ένας είναι ο Μουΐζνιεκς) κατηγορεί την Ελλάδα για παρανομίες και ατασθαλίες στις διαδικασίες ελέγχου των λαθρομεταναστών στον Έβρο; Ο Μουΐζνιεκς λέει ότι είμαστε πολύ αυστηροί και πρέπει να ανοίγουμε τα σύνορα αντί να τα κλείνουμε, δεν έχουμε αρκετούς λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας για να αλλοιωθεί ο πληθυσμός και να χάσει ο Έλληνας την Εθνική του ταυτότητα και συνοχή. Πρέπει να μπούνε και άλλοι, από την Αλβανία, από τα Σκόπια, από θάλασσα-ξηρά-αέρα (με τη Βουλγαρία φροντίσαμε και άνοιξαν νόμιμα και ηθικά). Κατά προτίμηση μουσουλμάνοι έτσι ώστε σε 20-30-40 χρόνια ο Έλληνας Χριστιανός Ορθόδοξος να είναι μειοψηφία στη χώρα του.
Άλλωστε κύριοι Δήμαρχοι, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι Πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια στην ανεργία. Γιατί θέλετε να φυλάσσονται τα σύνορα όταν τώρα μπαίνουν εύκολα ναρκωτικά, όπλα, μπορούν ελεύθερα να αλωνίζουν οι έμποροι λευκής σάρκας, να μπαίνουν κάθε λογής λαθραία εμπορεύματα, να έρχονται λαθρομεταναστές-φτηνά εργατικά χέρια; Το θράσος σας είναι απύθμενο διότι εμποδίζετε την ανάπτυξη και το success story του Antonis Samaras.
Ο μόνος τρόπος να σταθεί το καθεστώς στα πόδια του είναι να ταΐζει την Ελληνική νεολαία με ναρκωτικά, να υποβαθμίζει τις γειτονιές με πόρνες, νταβατζήδες και εγκληματίες, να τρομάζει τον Έλληνα για να μην μπορεί να βγει από το σπίτι του με τις ορδές λαθρομεταναστών στις γειτονιές του, ο Έλληνας πρέπει να γίνει φτωχός, να σκύψει το κεφάλι και να τους ψηφίζει για να μην… πεινάσει, γι’ αυτό πρέπει οι λαθρομετανάστες να μπαίνουν ελεύθεροι για να του παίρνουν τις δουλειές… γιατί κύριοι Δήμαρχοι τους χαλάτε τα σχέδια; Λίγο το έχετε να βγει κάποια φωτογραφία στο Mega με καμιά καραμπίνα από το κυνήγι σας ή με καλάμι ψαρέματος; Θα σας πιάσουν οι Πρετεντέρηδες και οι Ευαγγελάτοι στο στόμα τους και δεν σας σώζει τίποτα. Δεν βλέπετε ο Μιχάλης Παπαδόπουλος τι έπαθε που πήγε να παίξει paintball;
Εμείς σαν Χρυσή Αυγή της Δυτικής Μακεδονίας σας καταλαβαίνουμε βέβαια, διότι εκλογές έρχονται σε τέσσερις μήνες, πρέπει να φανείτε καλοί και στοργικοί απέναντι στους ταλαίπωρους Πατριώτες Ακρίτες μας στα χωριά της μεθορίου. Δυστυχώς για εσάς όμως υπάρχει πλέον το Ελληνικό Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και οι Έλληνες αφυπνίστηκαν. Είναι πολύ αργά για επιστολές πλέον…
Τα τελευταία χρόνια η μεθόριος με την Αλβανία έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι, συμμορίτες εγκληματίες Αλβανοί (και όχι μόνο) σκοτώνουν, κλέβουν, βιάζουν, τρομοκρατούν τους Ακρίτες συμπολίτες μας και ο Υπουργός Προ.Πο. ψάχνει να βρει Χρυσαυγίτες που σφάζουν αμνοερίφια σε στάνες ή βάζει την Αντιτρομοκρατική να ψάξει για τα κρυμμένα τανκς και τα κανόνια της Χρυσής Αυγής… το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου οδηγεί με συνοπτικές διαδικασίες Αρχηγό Ελληνικού Πολιτικού Κόμματος και άλλους 5 Βουλευτές στη φυλακή, αλλοιώνει την Κοινοβουλευτική σύνθεση και κατά συνέπεια τη λαϊκή βούληση.
Με πρακτικές που ούτε σε Αφρικανικά ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν έχουν εφαρμοστεί, προσπαθούν να φιμώσουν το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα διότι μόνο εμείς τους χαλάμε τα σχέδια.
Δεν θα βαρεθούμε ποτέ να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της περιοχής μας, δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω στην υπόσχεση που έχει δώσει η Χρυσή Αυγή στους Έλληνες πολίτες: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !!!
Η Περιφερειακή Διοίκηση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, στους 18 μήνες περίπου που το κίνημα μας κατάφερε να μπει στην Ελληνική Βουλή με την ψήφο 500.000 περίπου Ελλήνων, έχει κάνει ΔΕΚΑ (10) συγκεκριμένες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο για την εγκληματικότητα στην Ελληνο-αλβανική μεθόριο και την αποψίλωση του Στρατού στη Δυτική Μακεδονία και δεκάδες άλλες που αναφέρονται γενικότερα στα προβλήματα της Καστοριάς και της Φλώρινας.

Πιο συγκεκριμένα:
Ο Βουλευτής Γρέγος Αντώνιος στις 06.11.2012

Ο Βουλευτής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος στις 22.03.2013

Ο Βουλευτής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος στις 04.04.2013

Ο Βουλευτής Ζησιμόπουλος Πολύβιος στις 18.04.2013

Ο Βουλευτής Λαγός Ιωάννης στις 20.05.2013

Ο Βουλευτής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος στις 02.08.2013

Ο Βουλευτής Ζησιμόπουλος Πολύβιος στις 28.08.2013

Ο Βουλευτής Γρέγος Αντώνιος στις 10.09.2013

Ο Βουλευτής Ματθαιόπουλος Αρτέμιος στις 21.11.2013

Ο Βουλευτής Παππάς Χρήστος στις 20.12.2013

Υπενθυμίζουμε ότι στις παραπάνω ερωτήσεις και επίκαιρες ερωτήσεις που έχει καταθέσει η Χρυσή Αυγή, οι αρμόδιοι υπουργοί είτε δεν μπήκαν στον κόπο να μας απαντήσουν, είτε μας απαντούσαν με γενικολογίες, είτε έστειλαν  μια κατάπτυστη και προσβλητική για το Ελληνικό Κοινοβούλιο απάντηση (ο ΠΡΟ.ΠΟ. υπουργός Δένδιας) ότι δεν πρόκειται να απαντά από εδώ και στο εξής ερωτήσεις διότι κατηγορείται η Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση» και δεν έχει το δικαίωμα στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.

Δείτε εδώ την απίστευτη επιστολή του ΠΡΟ.ΠΟ. υπουργού:

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά τις πάγιες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, για την αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας:

1. Να ενισχυθεί η παρουσία του Στρατού στην Δυτική Μακεδονία, να επανδρωθούν τα ερημωμένα στρατόπεδα με μάχιμες μονάδες.
2. Η 15η Ταξιαρχία που απέμεινε στην Καστοριά να γίνει Μεραρχία όπως ήταν προ μηνών.
3. Να επαναλειτουργήσει ως Κέντρο Νεοσυλλέκτων το Στρατόπεδο στο Άργος Ορεστικό.
4. Πλήρη επάνδρωση ΟΛΩΝ των στρατιωτικών φυλακίων σε Καστοριά και Φλώρινα που βρίσκονται κατά μήκος της μεθορίου με την Αλβανία.
5. Οι Ειδικές Μονάδες του Ελληνικού Στρατού να εκπαιδεύονται στις παραμεθόριες περιοχές, στρατόπεδα (έρημα και εγκαταλελειμμένα) υπάρχουν...
6. Διασπορά ναρκοπεδίων με νάρκες κατά προσωπικού στη μεθόριο με την Αλβανία.
7. Να εξοπλιστούν κατάλληλα με βαρύ οπλισμό, αλεξίσφαιρα γιλέκα και θωρακισμένα οχήματα οι Αστυνομικές Δ/νσεις Καστοριά και Φλώρινας έτσι ώστε να μπορούν να επιχειρήσουν κατά οργανωμένων αλβανικών συμμοριών που λυμαίνονται τα σύνορα, είναι βαριά οπλισμένοι και εκπαιδευμένοι σε τακτικές ανταρτοπολέμου στα πρότυπα του UCK.
8. Άμεση απέλαση των αλβανών λαθρομεταναστών, απαγόρευση εισόδου σε αλβανούς εποχιακούς εργάτες, εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, εκσυγχρονισμός και πρόσληψη προσωπικού στο συνοριακό και τελωνειακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής.
9. Να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που διαπράττουν λαθρομετανάστες.
Οι αγαπητοί κύριοι Δήμαρχοι προφανώς και αντέγραψαν κάποιες από τις παραπάνω θέσεις μας και προσπαθούν προεκλογικά να κοροϊδέψουν τους Έλληνες Πατριώτες που φυλάνε σαν άλλοι Ακρίτες τα σύνορα μας, προβάλλοντας μέσω της επιστολής ένα δήθεν ενδιαφέρον για τα προβλήματα τους. Όταν η Χρυσή Αυγή έκανε και κάνει αγώνα και ουσιώδης ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο, πού ήταν οι Δήμαρχοι να ενισχύσουν θεσμικά τις θέσεις μας οι οποίες αφορούν το σύνολο των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας; Πού είναι οι Δήμαρχοι όταν εμείς μιλάμε για απουσία του Ελληνικού Στρατού και αδυναμία της ΕΛ.ΑΣ. να φυλάξει τα σύνορα; Είμαστε φασίστες και ρατσιστές όταν ζητάμε κατάλληλα αλεξίσφαιρα, καινούρια οχήματα, βαρύ οπλισμό και προστασία των Αστυνομικών από τις πάνοπλες συμμορίες Αλβανών που ρήμαξαν τον τόπο μας;
Ραντεβού στις 18 και 25 Μαΐου κύριοι Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες και λοιποί… η Χρυσή Αυγή είναι παρούσα στη Δυτική Μακεδονία, είναι όρθια παρόλο που έχει πέσει όλο το καθεστώς και το παρακράτος επάνω της και είναι ανίκητη γιατί τον τίμιο και ανιδιοτελή αγώνα της τον στηρίζουν οι Έλληνες.
Και όταν οι Έλληνες αποφασίσουν να ενωθούν και να πολεμήσουν για Ελευθερία, για τα Όσια και Ιερά τους… την ξέρετε την κατάληξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.