Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ενημερωτικό Εργαστήρι για Γυναίκες στην Κέλλη και το Βαρικό



Συνεχίζεται η ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία του Δήμου Αμυνταίου με το Κέντρο Στήριξης της Απασχόλησης και της Επιχειρηματικότητας των Γυναικών «Εργάνη» στον τομέα της ενημέρωσης των γυναικών της περιοχής του Δήμου Αμυνταίου, σχετικά με θέματα ανάπτυξης γυναικείας επιχειρηματικότητας, με δύο εκδηλώσεις ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος της Κέλλης στις 11:30, ενώ η δεύτερη στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Βαρικού στις 17:30.
Επισημαίνεται ότι στην Κέλλη υπάρχει παράδοση συμμετοχής γυναικών σε συλλογικές παραγωγικές δραστηριότητες, όπως είναι το εργαστήριο ταπητουργίας, ενώ στο Βαρικό υπάρχουν πολλές δυνατότητες αξιοποίησης των τοπικών προϊόντων και για τους λόγους αυτούς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται στο πλαίσιο του προγράμματος «WINWIN: Γυναίκες σε Δίκτυο, για την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα» και είναι ανοιχτές σε όσες γυναίκες επιθυμούν να ενημερωθούν.
Αμύνταιο, 21 Φεβρουαρίου 2013
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.