Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Επιτυχίες στη Θεσσαλονίκη



Περίφημα τα πήγε ο σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης στη διοργάνωση του Κυπέλλου με την ονομασία «Στρατηλάτης» το περασμένο σαββατοκύριακο. Συνολικά περισσότεροι από 100 ξιφομάχοι από την Ελλάδα και την Κύπρο συγκεντρώθηκαν στο Γυμναστήριο, το οποίο ευγενικά παραχώρησε η Διοίκηση της ΣΣΑΣ στην Θεσσαλονίκη, και διασταύρωσαν τα ξίφη τους.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. «κατέβασε» συνολικά 30 αθλητές και αθλήτριες και έκανε την παρουσία του ιδιαίτερα αξιοσημείωτη.  Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα των παιδιών μας:
Στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν ο Σωτήρης Σωτήρας (έχασε για 1 πόντο στον ημιτελικό) και ο Δημήτρης Ρεπάτσης.
Στο Ξίφος Μονομαχίας Γυναικών Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν επίσης, η Φανή Βαρβέρη και η Λίνα Χρήστου.
Στα πιτσιρίκια τα κορίτσια τα πήραν όλα, Χρυσό η Ζωή Μοσχοπούλου, Ασημένιο η Βασιλεία Χατζάρα και Χάλκινο η Έλενα Ντώνου. Συγχαρητήρια σε όλους.
Πλούσιο είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα έως το τέλος του 2012. Στις 24/11 το ξίφος μονομαχίας -17 πάει Αθήνα για το Πανελλήνιο Κύπελλο και το επόμενο Σ/Κ (30/11-1/12) πάει Ουγγαρία στο Γκράν – Πρι του Σάλνοκ. Τον Δεκέμβριο δεσπόζει η 8η διοργάνωση του Κυπέλλου Φωτιάς. Ήδη η προκήρυξη έχει βγει στον αέρα και οι πρώτες συμμετοχές έχουν δηλωθεί. Στις 2 Ιανουαρίου 8 ξιφομάχοι θα πετάξουν στην Κύπρο για εβδομαδιαίο προπονητικό κάμπ, καλεσμένοι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.
Φλώρινα: 11-11-2012
Από Δ.Σ.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.