Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση σήμερα Τετάρτη 14 Νοεμβρίου



Με τρίωρη στάση εργασίας από 12:00 έως 15:00 και θα πραγματοποιηθεί σε όλη την Ευρώπη.
Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση ενάντια στις καταστροφικές επιβαλλόμενες Νεοφιλελεύθερες ευρωπαϊκές πολιτικές που εξοντώνουν λαούς και χώρες στο όνομα δήθεν της κρίσης και του χρέους, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα οργής και διαμαρτυρίας στους Ευρωπαίους Ηγέτες.
Στην ημέρα Πανευρωπαϊκής δράσης θα συμμετάσχουν συνολικά 40 συνδικαλιστικές οργανώσεις από 23 ευρωπαϊκές χώρες, με διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.
Οι πολιτικές ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ που εφαρμόζονται στη χώρα μας και στις χώρες του Έυρ.Νότου, είναι καταστροφικές και αδιέξοδες, δε λύνουν απεναντίας αυξάνουν τα προβλήματα στις κοινωνίες και τις οικονομίες, διευρύνουν τις κοινωνικές ανισότητες, εξαθλιώνουν τους λαούς.
Η κρίση δεν προκλήθηκε και δεν οφείλεται στους μισθούς, στις συντάξεις, στις κοινωνικές παροχές αλλά στην απληστία των Τραπεζιτών των τζογαδόρων κερδοσκόπων και στην ανεξέλεγκτη κίνηση των κεφαλαίων.
Οι ηγέτες της Ευρώπης πρέπει να ακούσουν την οργή των ανθρώπων που βγαίνουν στους δρόμους. Η Τρόικα δεν μπορεί πλέον να συμπεριφέρεται αλαζονικά και βάναυσα.
Τα συνδικάτα της Ευρώπης με μια φωνή και έντονη δράση απαιτούν
ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ
ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ & Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ
ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.