Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Στη Φλώρινα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.



Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2012 επισκέφτηκε τη Φλώρινα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κ. Κολυμπάδης Μανόλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Παπαγεωργίου Γεώργιο και τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Οικονόμου Νικόλαο.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του Προέδρου στα σωματεία της περιφέρειας με σκοπό την αποτύπωση της κατάστασης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη χώρα.
Το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας υποδέχτηκε η Διοίκηση των ΣΑΡΙΣΩΝ, η οποία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις, να ενημερωθεί και να καταθέσει τους προβληματισμούς της στον Πρόεδρο για την πορεία του Συλλόγου και γενικότερα για την εξέλιξη της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας. Με τη σειρά του ο Πρόεδρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αναπτυξιακό μοντέλο που καλλιεργούν οι ΣΑΡΙΣΕΣ, διατύπωσε το θαυμασμό της Ομοσπονδίας  για το πλήθος των παιδιών που δραστηριοποιούνται ως αθλητές στη Φλώρινα και ευχήθηκε τέλος να υπάρξουν σύντομα και αγωνιστικές επιτυχίες. Όπως τόνισε, είναι πραγματικά ευχάριστο όσο και ελπιδοφόρο να παρατηρούνται τόσο ενεργά σωματεία στην περιφέρεια σε μια τόσο δύσκολη για τη χώρα μας χρονική στιγμή. Αφού τέλος περιέγραψε τις δυσκολίες λειτουργίας της Ομοσπονδίας εξαιτίας των συνεχόμενων περικοπών από μέρους της Πολιτείας έδωσε το αισιόδοξο μήνυμα, ότι η προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλήματος θα συνεχιστεί, καθώς δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί η όλο και αυξανόμενη αγάπη του κόσμου για το πινγκ πονγκ και η δυναμική που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια. Δεν παρέλειψε ακόμα να ευχαριστήσει και το Δήμο Φλώρινας για την υποστήριξη που προσφέρει στις ΣΑΡΙΣΕΣ από την αρχή της παρουσίας αυτών στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.
Η επίσκεψη του κλιμακίου της Ομοσπονδίας έκλεισε με γεύμα το οποίο παρέθεσε το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα της Φλώρινας. Εκεί η συζήτηση συνεχίστηκε σε ευχάριστο κλίμα. Ο Πρόεδρος και η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας αναχώρησαν  το απόγευμα της ίδιας ημέρας για την Κοζάνη συνεχίζοντας την περιοδεία τους.
Κάνοντας μία αποτίμηση της παρουσίας του Προέδρου στη Φλώρινα μπορούμε να πούμε πως οι ΣΑΡΙΣΕΣ τυγχάνουν της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης της Ομοσπονδίας. Το πινγκ πονγκ της Φλώρινας είναι πλέον γνωστό στην Αθήνα και η Ομοσπονδία πρόθυμη να ενισχύει την προσπάθειά μας. Ο Πρόεδρος προσωπικά τρέφει μεγάλο σεβασμό προς τη Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου και προσδοκά τη δημιουργία στη Δυτική Μακεδονία ενός ισχυρού πόλου ανάπτυξης του αθλήματος μέσα από τη συνεργασία των τοπικών συλλόγων.
Ως Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κολυμπάδη Μ., τον κ. Παπαγεωργίου Γ. και τον κ. Οικονόμου Ν. για την επίσκεψη. Η παρουσία τους στη Φλώρινα μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που επιτελούν και να φέρουν την επιτραπέζια αντισφαίριση ψηλά στη θέση που της αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.