Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Συγχαρητήριο του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας για τους μαθητές του Ωδείου Φλώρινας

Η σπουδαία δουλειά που επιτελείται στο Ωδείο Φλώρινας αποτυπώνεται για άλλη μια φορά μέσα από τις επιτυχίες των μαθητών του.
Ο Αντώνης Σελεμίδης και ο Δημήτρης Τουλίκας είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα νέων με ταλέντο και ήθος, που μέσα από τη σκληρή δουλειά πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις.
Τελευταία, η πρόσκληση που τους απηύθυνε το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με πλήρη υποτροφία, στο Art Campus των Δελφικών Μουσικών Συναντήσεων, από 9-16 Ιουλίου 2012 στους Δελφούς, για να παρακολουθήσουν μαζί με άλλους 20 νέους που προκρίθηκαν (επί συνόλου 250 σπουδαστών) από άλλες ελληνικές πόλεις τα Masterclass πιάνου και μουσικής δωματίου και να λάβουν μέρος σε διάφορες συναυλίες.
Τέτοιες ξεχωριστές στιγμές είναι άξιες αναφοράς. Και στους δύο νέους αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας, καθώς μέσα από τις προσωπικές τους επιτυχίες προβάλλουν και τη Φλώρινα και επιβεβαιώνουν το χαρακτηρισμό της ως «πόλη των καλλιτεχνών».
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια, αλλά και ευχές για καλή σταδιοδρομία, αξίζουν στο Δημήτρη Τουλίκα, που πριν από δύο εβδομάδες πήρε το δίπλωμά του στο πιάνο με άριστα παμψηφεί και το «αριστείο εξαιρετικής επίδοσης».
Συγχαρητήρια τέλος αξίζουν στη διευθύντρια και σε όλους τους καθηγητές του Ωδείου, που αθόρυβα συνεχίζουν το έργο τους και «χαρίζουν» στον τόπο νέα ταλέντα.
Δημήτριος Ηλιάδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Πρόεδρος Δ.Σ. Ωδείου

Φλώρινα, 8 Φεβρουαρίου 2012
Γραφείο Τύπου Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.