Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Συνάντηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και της τομεάρχου Ανάπτυξης με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων


Συνάντηση του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου και της τομεάρχου Ανάπτυξης, Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής και Συντήρησης Χωματουργικών - Δομικών και Αγροτικών Μηχανημάτων πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στο κτήριο του Κοινοβουλίου.
Το ανωτέρω σωματείο εκπροσωπεί τους βιοτέχνες που ασχολούνται με την επισκευή και συντήρηση των χωματουργικών, δομικών και αγροτικών μηχανημάτων και συνιστούν έναν κλάδο ιδιαιτέρας σημασίας τόσο για την οικονομική ζωή της Χώρας, όσο και για την διασφάλιση απρόσκοπτης εκτέλεσης των ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
Στην συνάντηση ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και η τομεάρχης Ανάπτυξης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα του συγκεκριμένου κλάδου, τα οποία εντοπίζονται στην αδυναμία της παρούσας και των προηγούμενων Κυβερνήσεων να οριοθετήσουν ένα λειτουργικό και σαφές νομικό πλαίσιο επιχειρηματικής δραστηριοποίησης των εν λόγω συνεργείων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχοντας πραγματοποιήσιμες προτάσεις για την ουσιαστική και βιώσιμη επιχειρηματικότητα θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε κλάδο με δίκαια αιτήματα τόσο για την ιδιωτική όσο και για την Εθνική οικονομική ζωή της Χώρας. Η ανάπτυξη υλοποιείται με την παροχή στήριξης στις Ελληνικές επιχειρήσεις και όχι με παροχές στις πολυεθνικές των δανειστών, που απομοιζούν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού.
  2 Ιουλίου 2013               

  Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.