Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη πρόκριση για τον Σουμπάση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων



Μία μεγάλη επιτυχία ήρθε για τη Φλώρινα το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Ο Σουμπάσης Γιάννης προκρίθηκε στους τελικούς της κατηγορίας των Εφήβων που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη στην Αθήνα.

Στη Θεσσαλονίκη διεξήχθησαν το Σάββατο 25/1/2014 οι προκριματικοί αγώνες  ατομικού του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων/νεανίδων. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν  στους αγώνες με τρεις εφήβους (Σουμπάσης Ι., Ιωαννίδης Κ., Λυγούρας Αν.) δύο νεανίδες (Ευθυμίου Α., Σαντουρτζόγλου Ει.) και μία κορασίδα (Μπεκιάρη Ανδ.). Εκεί συμμετείχαν 94 αθλητές στην κατηγορία των εφήβων διεκδικώντας τις 4 μόνο θέσεις που οδηγούν στους τελικούς του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα αγωνίστηκαν 29 αθλήτριες στην κατηγορία των νεανίδων για 2 θέσεις στους τελικούς.
Τελικά την πρόκριση πήραν τρεις αθλητές από τη Βέροια και ένας από τη Φλώρινα. Ο Σουμπάσης πραγματοποίησε εξαίρετες εμφανίσεις, νίκησε όλους τους αντιπάλους του και δικαίως θα εκπροσωπήσει τη Φλώρινα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Κεντροδυτικής -Μακεδονίας και Ηπείρου στους τελικούς. Όμως και τα άλλα παιδιά δεν τα πήγαν άσχημα. Ο Ιωαννίδης Κωνστάντιος σημείωσε τρεις νίκες στη φάση των ομίλων και προκρίθηκε ως πρώτος στους αγώνες νόκ άουτ. Σταμάτησε στη φάση των 16 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ο Λυγούρας Αν. με δύο νίκες και μία ήττα έμεινε στη φάση των ομίλων. Επίσης αποκλείστηκαν από τα νοκ-άουτ παιχνίδια η Σαντουρτζόγλου (2νίκες, 1 ήττα), η Ευθυμίου (1 νίκη, 1 ήττα) και η Μπεκιάρη (1 νίκη, 2 ήττες).
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή τους και ιδιαίτερα στον Σουμπάση Γιάννη για τη μεγάλη πρόκριση. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στους τελικούς!!!
   
Φλώρινα, 25 Ιανουαρίου 2014
Α.Σ.Ε.Α.  « ΣΑΡΙΣΕΣ » ΦΛΩΡΙΝΑΣ                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.