Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Ο «Ο Αριστοτέλης» ευχαριστείΤο ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά το Κατάστημα «CAFE BO» και τους ιδιοκτήτες του Φαρμάκη Δημήτριο και Χάσο Ηλία για την ευγενική συνδρομή τους στη φιλοξενία του Παναγιώτη Γιαννάκη κατά τη διάρκεια της «Χρηστιδείου Τελετής 2014». 
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους του «CAFE BO» και των ιδιοκτητών του, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφουν προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» οι Φλωρινιώτες για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια.
Επιπλέον, η προσφερόμενη βοήθεια, αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εκτός των λειτουργικών εξόδων και τις δυσβάστακτες πλέον υλικές ανάγκες των Τμημάτων μας. Αποκτά δε βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης  κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία κα το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, το Κατάστημα «CAFE BO» και οι ιδιοκτήτες του Φαρμάκης Δημήτριος και Χάσος Ηλίας, ήλθαν ως αρωγοί με την ένθερμη χειρονομία τους.

Ευχαριστούμε.
Το ΔΣ του ΦΣΦΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.