Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Περίεργα δημοσιεύματα για «Μακεδονικές» υποψηφιότητες συμβούλων σε συνδυασμούς υποψηφίων Δημάρχων Δήμου Φλώρινας



Παραθέτουμε (σε μετάφραση διαδικτύου) το δημοσίευμα της σκοπιανής ιστοσελίδας plusinfo.mk , που αναφέρεται σε κάποιον «Nicholas Chochkov» με τον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ του Κ. Ευάγγελου Γκέκτση (υποψήφιο για το κεφάλι της περιοχής «Λέριν», όπως χαρακτηριστικά μεταφράζεται) και σε κάποιον «Stojko» από το χωριό «Neretva», υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία ( όπως χαρακτηριστικά γράφει η μετάφραση), προφανώς με το συνδυασμό του Βουλευτή της ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη, αφού η ΝΔ δεν έδωσε στήριξη.
Εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοί είναι αυτοί οι κύριοι, γιατί τα ονόματα δεν μεταφράζονται. Δείτε το δημοσίευμα για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα

Μακεδόνες στην κούρσα για το δήμαρχο και το χωριό δουλοπάροικων στην Ελλάδα

·                     Καταχωρήθηκε: 06/05/2014 10:43
·                     Διαβάστε: 1128
·                     Αποτύπωμα
Δύο Μακεδόνες στις τοπικές εκλογές στην Ελλάδα. Telegraf.mk έμαθε ότι Nicholas Chochkov και θα είναι υποψήφιος για το κεφάλι της περιοχής Lerin, ενώ ο Βασίλειος Stojkov τρέχει για άρχοντας του χωριού Neretva. Οι Μακεδόνες στην Ελλάδα προετοιμασία έντονα τοπικό, αλλά και για τις ευρωπαϊκές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Μαΐου. Έχουν επίγνωση ότι δεν μπορούν να ελπίζουν για μεγάλα κέρδη, αλλά είναι σημαντικό να συμμετάσχει στο ελληνικό και ευρωπαϊκό κοινό και να ακούσει εκ νέου το Μακεδονικό ζήτημα.
Το κόμμα της μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα »Ουράνιο Τόξο» τονίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο κηρυχθεί Μακεδονικό δήμαρχος να έρθει στο γραφείο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα μεγάλο μέρος των υποψηφίων κατάλογο των μεγάλων κομμάτων σε λειτουργία.Τέτοια ήταν η περίπτωση στις προηγούμενες εκλογές, όταν Ashlakov Pande ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ έγινε άρχοντας για τους Έλληνες. Για αυτές τις εκλογές Ashlakov αποφάσισε να μην τρέξει.

Pece Dimchev Μακεδονικό ακτιβιστής στην Ελλάδα, λέει ότι είναι θετικό το γεγονός ότι έχετε τους υποψηφίους τους για τις εκλογές, αλλά τονίζει υλικοτεχνική υποστήριξη πρέπει να έχουν μεγάλο κόμμα.

- Ως εκ τούτου, Nikola Chochkov βρείτε τη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ Stojko θα συμμετάσχει ως υποψήφιος στη νέα δημοκρατία. Είναι απίθανο ότι θα αποτύχει να καταλήξει σε μια ψηφοφορία, διότι μακεδονισμού Ελλάδα διαχειρίζεται δύσκολο - Dimchev θεωρείται.



Αναδημοσίευση από: http://radioflorina.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.