Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παράταση προθεσμίας χορήγησης επιταγών κατάρτισης (voucher) ωφελουμένων τεχνιτών και Διπλωματούχων Μηχανικών



ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας–Παράταση προθεσμίας χορήγησης επιταγών κατάρτισης (voucher) ωφελουμένων τεχνιτών και Διπλωματούχων Μηχανικών της δράσης «Κατάρτιση με επιχορήγηση ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας».

Με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η προθεσμία χορήγησης των επιταγών κατάρτισης (voucher) των ωφελουμένων (Τεχνίτες και Διπλωματούχοι Μηχανικοί)  που περιλαμβάνονται στο «Μητρώο Ωφελουμένων» της δράσης «Κατάρτιση με επιχορήγηση (Voucher) ανέργων στον παραγωγικό τομέα Β΄της οικονομίας με υποχρεωτική απασχόληση», μέχρι και τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014.
Κάθε Ωφελούμενος [Τεχνίτης ή Διπλωματούχος Μηχανικός] που περιλαμβάνεται στο «Μητρώο Ωφελουμένων» και είναι δικαιούχος επιταγής κατάρτισης [voucher], μπορεί να την παραλαμβάνει κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ., από τα γραφεία του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου και Εστίας 3, τηλ. 2461028030, Κοζάνη).

Η παραλαβή της επιταγής κατάρτισης γίνεται αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ωφελούμενο, υποχρεωτικά με την επίδειξη της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Άδειας Οδήγησης (του οποίου απαιτείται και προσκόμιση αντιγράφου), καθώς και του αποδεικτικό υποβολής της αίτησης συμμετοχής που αναφέρει τον ΚΑΥΑΣ αλλά και αντιγράφου της πρώτης σελίδας του Βιβλιαρίου Τραπέζης , με τα στοιχεία λογαριασμού του (IBAN & Κατάστημα Τράπεζας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.