Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Προκριματικά παίδων-κορασίδων



Με επτά αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 15/2/14.

Στην κατηγορία των παίδων αγωνίστηκαν οι Λυγούρας Σ., Αραβιάδης Ο., Ιωάννου Θ., Τσαπκίνης Ι., Γροσδάνης Π., Αντωνίου Κ. και Ελσάμι Ι. Στις κορασίδες αγωνίστηκε η Μπεκιάρη Αν.
Οι ελπίδες διάκρισης ήταν πάρα πολύ μικρές καθώς συμμετείχαν πρώτα πολλοί αθλητές (123 παίδες και 37 κορασίδες) διεκδικώντας τις τρεις μόνο θέσεις πρόκρισης οι παίδες και τις δύο οι κορασίδες και δεύτερον επειδή το επίπεδο των αθλητών ήταν μεγάλο.
Παρόλο το βαθμό δυσκολίας οι αθλητές μας τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Τη σημαντικότερη διάκριση πέτυχε ο Αραβιάδης Ορέστης. Πέρασε πρώτος από τον όμιλό του με τρεις νίκες, πέρασε bye το πρώτο νοκ-άουτ αγώνα, κέρδισε 3-0 το δεύτερο και έτσι έφτασε μέχρι τη 12άδα. Εκεί, αντιμετώπισε έναν μεγαλύτερό του αθλητή από τη Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε με σκορ 0-3.
Οι Λυγούρας και Αντωνίου στάθηκαν πολύ καλά στους αγώνες που έδωσαν στους ομίλους, σημείωσαν από δύο νίκες, όμως με μία ήττα αποκλείστηκαν. Μεγάλες εμπειρίες απόκτησαν οι νέοι μας αθλητές Ιωάννου, Τσαπκίνης και Γροσδάνης. Αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε ένα μεγάλο τουρνουά και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Δυναμική εμφάνιση έκανε και ο μικρός των ΣΑΡΙΣΩΝ Ιωσήφ. Αν και ο νεαρότερος από όλους τους αγωνιζόμενους (9 ετών) σημείωσε νίκη στους ομίλους και πάλεψε δυνατά όλα του τα παιχνίδια. Η Μπεκιάρη στις κορασίδες είχε μία δύσκολη κλήρωση, έκανε μία νίκη και δύο ήττες και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Το Δ.Σ. των ΣΑΡΙΣΩΝ συγχαίρει όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους και εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.