Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Βεύη- Στρατόπεδο Μουρίκη: Ξενώνας Υποδοχής 5 Αστέρων


Προϊόν σύλληψης νοσηρών εγκεφάλων  η εγκατάσταση  λαθρομεταναστών  στις  τρισάθλιες εγκαταστάσεις, όπως θα δούμε στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.
Για να κάνουμε  κτίρια τα ερείπια θα πρέπει να υποθηκεύσουμε εντελώς αναίτια το κοινωνικό σύνολο σε τεράστια κόστη, επιτυγχάνοντας συνθήκες  σταύλου, υποδοχής ανθρωπίνων ψυχών, σε τελική  κατάληξη. 
Τη στιγμή που η ακριτική και γενικότερα η ελληνική κοινωνία περνάει δύσκολες οικονομικές στιγμές , είναι  εξαιρετικά απαγορευτικό να σκεφτόμαστε να δεσμεύσουμε τεράστια κεφάλαια από όπου κι αν προέρχονται, τη στιγμή που υπάρχουν συμπολίτες μας που μένουν στο νοίκι ή είναι άστεγοι ή δεν βγαίνουν οικονομικά ή ακόμα χειρότερα πεινούν.
Αντί να στεγάσουν  τη Σχολή Καλών Τεχνών  σκέφτονται να κάνουν σπίτια τους στάβλους για τους λαθρομετανάστες; Παραείναι  πέρα από κάθε λογική  και  καταλήγει εξωφρενικό.
Αντί να ανοίξουν  τα ορυχεία της Βεύης σκέφτονται να ξοδέψουν τεράστια κεφάλαια  για να υποδεχτούν ξένους, σε εγκαταστάσεις μάλιστα  ελεεινές και τρισάθλιες , είτε τώρα αυτές είτε αύριο αν τελικά γίνουν. Αίσχος. Ας πάμε όμως στο σοκαριστικό φωτορεπορτάζ:
Διαβάστε περισσότερα στο: http://radioflorina.blogspot.com/2012/03/beyh-5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.