Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Αγώνες Προαγωνιστικής Κατηγορίας στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την άψογη συνεργασία με τον διαχειριστή του χιονοδρομικού κέντρου της Βίγλας , Στις 31-3-2012 Ο ΣΟΧ διοργάνωσε για άλλη μία φορά  έναν πανέμορφο και οργανωτικά άριστο αγώνα, αποσπώντας τα εύσημα από όλους τους συλλόγους που επισκέφθηκαν την πόλη μας και συμμετείχαν τους αγώνες.
Ο αγώνας της Προαγωνιστικής  Κατηγορίας είναι μία γιορτή , οι αθλητές που συμμετέχουν , είναι οι αυριανοί αθλητές – πρωταθλητές, είναι  η πρώτη τους , επίσημη εμπειρία σε επίσημους αγώνες . Για αυτό ο ΣΟΧ τους συγχαίρει όλους και κάθε έναν χωριστά , για την συμμετοχή τους , και την επίσημη πλέον ένταξη τους σε αυτή την μεγάλη ομάδα της Χιονοδρομίας . 
Ο Σύλλογος μας , με μόνο γνώμονα την άθληση των παιδιών της Φλώρινας , την διαφήμιση του πανέμορφου Νομού μας και του  Χιονοδρομικού Κέντρου θα συνεχίσει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε αγώνες, όπως κάνει τα 80 χρόνια Ιστορίας του.      
Ο ΣΟΧ και φέτος συμμετείχε με 13 αθλητές στον αγώνα της προαγωνιστικής ηλικίας,  μετά από μια μεθοδική και μακριά περίοδο προπόνησης , τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα . Οι Θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του ΣΟΧ σε σύνολο 106 είναι οι παρακάτω.
ΑΓΟΡΙΑ
ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ (6ος), ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (11ος), ΜΠΟΥΜΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ(12ος), ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (14ος), ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (21ος), ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(29ος)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ (6η), ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΕΛΕΝΗ(8η), ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8η), ΡΑΣΠΟΠΤΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(10η), ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ(14η), ΘΕΟΔΩΡΛΗ ΜΑΡΙΑ (22η). ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΙΩΝΝΑΣ(DNF)
Το ΔΣ τους συγχαίρει και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία , προσωπική και αθλητική πάντα στο πιο  ψηλό σκαλί.  
ΤΟ ΔΣ
Δελτίο Τύπου Συλλόγου Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (1933)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.