Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟΣ ΤΕΛΕΤΗ την Κυριακή από το Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

O Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τιμώντας τη μνήμη του Μεγάλου Ευεργέτη του Συλλόγου ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ, διοργανώνει και φέτος τη «ΧΡΗΣΤΙΔΕΙΟ ΤΕΛΕΤΗ» που ως σκοπό έχει τη βράβευση της μάθησης και της προόδου στα γράμματα.
Στη διάρκεια της τελετής θα τιμηθούν οι πρώτοι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Θεάτρου του Συλλόγου, την Κυριακή 8η Απριλίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσει, ο Καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Γρούιος.
Θέμα της ομιλίας του θα είναι η «Εκπαίδευση και Δημιουργικότητα: Προϋποθέσεις Συνύπαρξης»
-------------------------------
Ο Γιώργος Γρούϊος είναι Καθηγητής Κινητικής Συμπεριφοράς στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής στο Εργαστήριο Μάθησης και Ελέγχου της Κίνησης στο προαναφερόμενο πανεπιστημιακό Τμήμα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα τα τελευταία χρόνια εστιάζονται στο επιστημονικό πεδίο της νευροψυχολογίας και ειδικότερα στη λειτουργική ασυμμετρία των εγκεφαλικών ημισφαιρίων σε γνωστικές, αντιληπτικές και κινητικές λειτουργίες. Έχει γράψει και έχει
 παρουσιάσει πολλές επιστημονικές εργασίες σε έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια, αντίστοιχα. Έχει διδάξει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών ελληνικών, ευρωπαϊκών και αμερικάνικων πανεπιστημίων. Είναι πρόεδρος της Ψυχολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.