Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Φιλυριακός- Αμαζόνες Καλυβίων 6-2 – Καταιγιστικός ο Φιλυριακός


Έξι γκολ και σωρεία ευκαιριών για το Φιλυριακό στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στις Αμαζόνες Καλυβίων- Μια ακόμη πολύ θετική αγωνιστική παρουσία της Φλωρινιώτικης ομάδας
Την Κυριακή 1 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο Ποζατσίδειο Αθλητικό Κέντρο η εξ αναβολής αναμέτρηση του Φιλυριακού με τις Αμαζόνες Καλυβίων Τρικάλων για το Γυναικείο Πρωτάθλημα. Ήταν μια αναμέτρηση στην οποία ο Φιλυριακός έδειξε ένα πολύ θετικό πρόσωπο και κυριολεκτικά ήταν καταιγιστικός!
Πέτυχε 6 γκολ, είχε ένα δοκάρι και πολλές ευκαιρίες για άλλα τέρματα και κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με τις παίκτριες του να δείχνουν αγωνιστική πειθαρχία στο πλάνο της ομάδας, πάθος και δύναμη.
Στο πρώτο μέρος ο Φιλυριακός μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο πρώτο λεπτό είχε δοκάρι σε πλασέ της Μάινου. Η πίεση των πρώτων λεπτών έφερε αποτέλεσμα και στο 12΄ η Τσιλοφύτη με πλασέ έκανε το 1-0.Ακολούθησαν πολύ καλές φάσεις για τη Φλωρινιώτικη ομάδα όπως η κεφαλιά της Καρατζά στο 15΄ όπου μπλόκαρε η αντίπαλη γκολκίπερ. Ακολούθησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες της Μπασούρη στο 21΄ και στο 32΄ όταν για ελάχιστα εκατοστά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των Αμαζόνων. Στο 33΄ όμως η Μάινου έφυγε στην αντεπίθεση πλάσαρε την τερματοφύλακα που απέκρουσε αρχικά αλλά με δεύτερη προσπάθεια και πλασέ η αρχηγός του Φιλυριακού έκανε το 2-0. Οι Αμαζόνες προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 40΄ εκμεταλλεύθηκαν τη σύγχυση στην άμυνα του Φιλυριακού και τις κόντρες της μπάλας στα σώματα και μείωσαν σε 2-1.
Ο Φιλυριακός απάντησε άμεσα και μάλιστα 2φορές. Στο 41΄ σε εκτέλεση κόρνερ η Λυπίτκα έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-1. Η ίδια παίκτρια ένα λεπτό μετά, πάλι από εκτέλεση κόρνερ, πλάσαρε και έκανε το 4-1.
Στο δεύτερο μέρος οι Αμαζόνες προσπάθησαν να ανεβάσουν απόδοση και στο 65΄ με ένα ωραίο μακρινό σουτ μείωσαν σε 4-2.
Και πάλι ο Φιλυριακός είχε άμεση απάντηση. Οι παίκτριες του Δημήτρη Ποζατσίδη βγήκαν μπροστά, πίεσαν και στο 71΄ έκαναν το 5-2 με σκόρερ τη Μπασούρη αυτή τη φορά που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Νωρίτερα ο Φιλυριακός είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ με τη Μάινου και τη Λυπίτκα, καθώς και ένα δυνατό σουτ της Μάινου από δεξιά που πέρασε άουτ.
Ο αγώνας έκλεισε με το έκτο γκολ του Φιλυριακού στο 80΄. Η Μάινου έκανε κίνηση από αριστερά, πάσαρε στη Καρατζά που με ωραίο πλασέ έκανε το 6-2 κλείνοντας έτσι το σκορ για τη Φλωρινιώτικη ομάδα.
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Φιλυριακό που την επόμενη Κυριακή ταξιδεύει στη Δράμα για τον αγώνα με τις τοπικές Αμαζόνες.
ΦΙΛΥΡΙΑΚΟΣ (Ποζατσίδης Δ.): Βασιλείου, Κάτη, Ζήκου, Καρατζά,Παπά (66΄ Τσαμπάζη Αικ.), Τορλαχίδου, Πέικου (88΄ Νικοπούλου), Τσιλοφύτη (86΄ Μήσιου), Λυπίτκα, Μάινου, Μπασούρη.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Βασιλάκος Φ.): Παπαδοπούλου, Μαργαρίτη, Μαγκούτη,Καραλή, Σίσκου, Καψάλη, Οικονόμου (87΄ Μαρινοπούλου), Χριστοδούλου(88΄Τζιουβάρα), Ματζιώρου, Καλαντζή, Παππά (68΄ Ράκου).
Διαιτητικό τρίο: Δεληζήσης Α., Γκέκα Ε., Σπέντζας Γ. (ΣΔΠ Κοζάνης) Άριστοι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.