Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Αν...



Ένα παραμύθι για τις σχέσεις, με κεντρικούς ήρωες δύο νέους ανθρώπους της σημερινής εποχής, τον Δημήτρη και τη Χριστίνα, και με αφηγητές σε αυτό το παραμύθι δύο από τους πιο αγαπημένους ήρωες μίας παλαιότερης εποχής.
Τον Αντωνάκη και την Ελενίτσα Κοκοβίκου. Ο Αντωνάκης και η Ελενίτσα, οι ήρωες της ταινίας «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» του Γιώργου Τζαβέλλα, είναι 45 χρόνια μετά ακόμα μαζί, ακόμα ερωτευμένοι και πιο επίκαιροι από ποτέ. Γίνονται για χάρη της ιστορίας μας οι δύο κεντρικοί αφηγητές και λειτουργούν σαν γέφυρα ανάμεσα στη γενιά του τότε και του σήμερα. Η μία γενιά δίνει την σκυτάλη στην επόμενη, σε μία εποχή που όλα μοιάζουν βιαίως να επιστρέφουν στο τότε.

Μία ερωτική ιστορία με εμπόδια και ανατροπές που προκαλούνται όχι από τρίτους αλλά από την ίδια τη ζωή.
Ένας δυνατός έρωτας που παλεύουν ο καθένας με τον τρόπο του να τον κρατήσουν σε μία εποχή που όλα γύρω τους αλλάζουν. Θα επιβιώσει; Μία σημερινή ερωτική ιστορία, σε μία από τις πιο ερωτικές, διαχρονικές και όμορφες περιοχές της Αθήνας. Την Πλάκα.
 ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1: 21:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13/1: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 14/1: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 15/1: 21.00
ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ - ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ!
Δραματική | 111'
Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Τάκης Σπυριδάκης, Τάσος Ιορδανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.