Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Cambrian Patrol 2013 - Χάλκινο μετάλλιο στην ΛΕΦΕΔ


Το παράρτημα Φλώρινας της ΛΕΦΕΔ με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια συγχαίρει την ομάδα της Λέσχης που έλαβε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό “Cambrian Patrol” για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. 
Ιδιαίτερα δε συγχαίρει τα μέλη του τοπικού παραρτήματος της Φλώρινας που συμμετείχαν στην αποστολή, και συνεισέφεραν τα μέγιστα για την σημαντική αυτή διάκριση. Η επιτυχία αυτή, αλλά και η όλη παρουσία και δραστηριότητα της Λέσχης ανά την Ελλάδα δείχνει προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Έφεδροι και μετά τη λήξη της θητείας συνεχίζουν (όπως άλλωστε οφείλουν) επαξίως να αποτελούν οργανικό μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων και της συντεταγμένης αμυντικής δομής της χώρας. 
Το “Cambrian Patrol” είναι ένας διεθνής διαγωνισμός στρατιωτικών δεξιοτήτων (ίσως ο πιο φημισμένος) που διεξάγεται κάθε χρονιά από τις ένοπλες δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου στα βουνά της Ουαλίας. Χαρακτηρίζεται από τις υψηλές απαιτήσεις του σε αντοχή και σε γνώσεις. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν κατά κανόνα ομάδες μονίμων επίλεκτων στελεχών διαφόρων χωρών ανά την υφήλιο, πολλές από τις οποίες δεν καταφέρνουν καν να τερματίσουν. Το γεγονός ότι η Ελληνική αποστολή της Λέσχης Εφέδρων αναμετρήθηκε με μόνιμα επίλεκτα στελέχη και μάλιστα αρκετά νεώτερα σε ηλικία προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη και σημασία στη διάκρισή τους. 
(η φωτογραφία είναι από την συμμετοχή της Λέσχης το 2011, όπου επίσης διακρίθηκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια γίνονται για ενημέρωση των αναγνωστών μας. Η ευθύνη των σχολίων, αστική και ποινική, βαρύνει τους σχολιαστές.